LifeStyle

OOhh by Lübech Living și Omy Design&Play, pentru prima dată în România prin Design&After

Magazinul Design&After, lansat la începutul lunii septembrie, își extinde portofoliul cu două noi branduri: OOhh Collection și Omy, disponibile în showroom și, online, pe www.designandafter.ro.  

Inspirată din natură și creată din grija față de mediu, OOhh Collection surprinde prin obiecte cu design ingenios, realizate manual, din materiale reciclate. Vase, ghivece, boluri și coșuri –  toate obiectele sunt fabricate cu responsabilitate față de mediu, din hârtie reciclată, nisip, latex natural, pungi și sticle reutilizate. Ghivecele din hârtie sunt 100% rezistente la apă și nu au în compoziție chimicale dure sau lacuri. Mai mult, acestea sunt realizate în cadrul unui proiect de comerț echitabil din Sri Lanka, în care sunt cooptate femeile din comunitățile locale.  

Alături de brandurile nordice din portofoliul Design&After, și-a găsit locul și Omy, un proiect franțuzesc care știe cum să aducă veselia în case. Fie că vorbim de hărți uriașe de colorat, cu țări sau orașe, ori de accesorii cu grafică haioasă, fiecare produs al colecției te îndeamnă să împarți cât mai multe momente frumoase împreună cei dragi.

Despre Design&After

Design&After este un magazin de design interior cu obiecte, mobilier și cadouri, care fac dintr-o casă „acasă”. Oferta magazinului, de peste 3.000 de obiecte, include, în exclusivitate pe piața din România, colecții semnate GreenGate, Ib Laursen și Maileg, alături de alte branduri nordice. Toate acestea sunt disponibile atât online, pe www.designandafter.ro, cât și în showroom-ul din Mihai Eminescu 50-54, un spațiu de poveste de 100 mp, amenajat de arhitecta Eliza Yokina, deschis de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00 și sâmbăta, de la 11:00 la 16:00.

 

Related posts

Alternosfera – Concert eveniment la Turbohalle

Adina Meyers

Unde găsești haine sport de brand 

Adina Meyers

Whirlpool lanseaza in Romania tehnologia StarcleanTM

Adina Meyers