LifeStyle

Castiga un dezumidificator Ceresit AERO 360º

Intai iti vom spune de ce este util sa ai un dezumidificator la tine acasa, apoi te vom invita sa participi la un concurs prin care poti castiga unul dintre cele 20 de aparate Ceresit AERO 360o.

Desi pare greu de crezut, tu si familia ta produceti intr-o zi aproximativ 12 litri de apa, sub forma de vapori. Cum? Prin activitatile casnice obisnuite precum pregatirea meselor, folosirea camerei de baie, spalarea hainelor, incalzirea casei etc. Atunci cand este excesiva, umiditatea constituie o amenintare atat pentru locuinta, cat si pentru sanatatea celor care locuiesc intr-un mediu cu umiditate ridicata.

Umiditatea in exces conduce la aparitia condensului si a mucegaiului in locuinta, a mirosurilor neplacute, la deteriorarea peretilor, a tapetului, a pardoselii si chiar a materialelor textile. Totodata, umiditatea ridicata influenteaza negativ durata de viata a aparatelor electrocasnice.

In ceea ce priveste sanatatea, excesul de umiditate favorizeaza aparitia afectiunilor respiratorii precum infectiile virale, rinitele alergice sau astmul, precum si aparitia afectiunilor reumatice. Desi pare greu de crezut, alergiile la praf se dezvolta mult mai usor intr-un mediu umed.

Aparatul dezumidificator Ceresit AERO 360o lupta cu succes impotriva umiditatii excesive. Acesta ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete care absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Cand recipientul aparatului s-a umplut, trebuie doar sa torni in chiuveta solutia salina rezultata.

Concurs

Paricipa la concurs si poti fi unul dintre cei 20 de castigatori ai unui absorbant de umiditate AERO 360. Ce trebuie sa faci?

1. Intra pe pagina noastra de Facebook

2. Raspunde la intrebarea: ce probleme poti sa previi cu Aero 360?

3. Tag-uieste trei prieteni carora le recomanzi Aero 360.

Extragerea castigatorilor va avea loc pe 25 noiembrie. Succes!

Apropo, dezumidificatorul Ceresit AERO 360o il poti cumpara inclusiv online, de aici.

 

 

 

Related posts

Copiii și părinții aleargă împreună la a X-a ediție a Campionilor sănătății

Adina Meyers

Targul EXPO CASA MEA va asteapta cu oferte, premii si surprize

Adina Meyers

Franke design inovator

Adina Meyers