LifeStyle

Cătălina Grama se menține în formă cu ajutorul spinning-ului în apă

 De curând, Cătălina Grama a dezvăluit pe blogul ei  metoda care a ajutat-o să-și păstreze silueta și pielea perfectă chiar și în lunile de sarcină.

Bicicleta subacvală Hydroshape i-a permis un antrenament delicat dar foarte eficient datorită celor 3 elemente pe care le încorporează: bicicletă, hidromasaj și ozonoterapie.

Sunt recunoscute beneficiile spinning-ului în lupta cu depunerile de grăsime din zona coapselor, feselor și abdomenului dar și pentru tonifierea musculaturii. În cazul Hydroshape, faptul că exercițiul este efectuat în apă iar aceasta preia greutatea corpului, efortul fizic este semnificativ diminuat. De asemenea, spinning-ul subacval este un antrenament delicat cu articulațiile. Cu toate acestea, într-un antrenament de 40 de minute cu Hydroshape, se consumă până la 840 de kcal, echivalentul rezultatelor obținute după două ore de antrenament pe banda de alergare.

Cătălina a apreciat în mod special efectul jeturilor de hidromasaj care acționează asupra țesutului în timpul pedalatului, facilitând un drenaj limfatic extrem de benefic împotriva celulitei și detoxifierii pielii. Tot în categoria beneficii pentru piele ale Hydroshape intră și ozonoterapia. Ozonul eliberat în apă acționează ca un micropeeling astfel că la finalul tratamentului, pielea este catifelată și pregătită să primească produsele de îngrijire specifice.

Antrenamentul pe care Cătălina Grama îl urmează la Estetiq Medical Center, singurul centru din România unde exista Hydroshape, este coordonat de un antrenor specializat care a conceput un program personalizat pentru nevoile și obiectivele ei.

Related posts

Ziua Sigurantei pe Internet: 10 porunci pentru ca siguranta sa fie cu tine!

Adina Meyers

Ton, ton să gustăm

Adina Meyers

Impactul calitatii aerului asupra sanatatii umane: ce trebuie sa stim

Adina Meyers