Amenajari case Amenajari Interioare Case de vacanta LifeStyle

Despre ”Limbajul Florilor”, colecția de bijuterii dedicată iubirilor ascunse semnată de un împătimit al naturii, designerul de ” fine jewellery”, Aex Monroe

Nu este un secret că aici, la CasaMea, ne place să vorbim despre plante și flori. La fel de mult cum ne place să vorbim despre tendințele în amenajări de locuință.

Cum poți proteja mediul înconjurător chiar și atunci când îi exploatezi frumusețile?

Astfel, am căutat printre iubitorii de natură și cele mai delicate idei ale lor. Și am ajuns la Alex Monroe, a cărui colecție „Limbajul Florilor” ne-a fascinat. Am descoperit multe secrete despre colecție sa de bijuterii și, desigur, despre multe alte lucruri florale. Dar și cum poți proteja mediul înconjurător chiar și atunci când îi exploatezi frumusețile.

Ideile noastre, cu focus pentru susținerea cauzei schimbărilor climatice

Fiind dedicați susținerii cauzei mediului vom căuta și selecta pentru cititorii noștri, în fiecare ediție a CasaMea câte un mare artist sau inginer iubitor de natură. Și a căror obiecte/proiecte ne vor potoli pofta de noutate și de port. Având satisfacția că acestea au fost lucrate în comuniune cu natura și cu protecția mediului înconjurător.

Bijuteriile lui Alex Monroe sunt sinonime cu un simț al stilului foarte britanic. Cu fiecare piesă inspirată din natură și nostalgie și lucrată manual cu dragoste. Nu sunt doar flori, ci insecte, creaturi jucăușe și chiar legume.

Brand inspirat din lumea naturală

Fiind un brand inspirat din lumea naturală, de-a lungul istoriei sale de 30 de ani, Alex și echipa sa în creștere au avut întotdeauna cea mai mare preocupare pentru mediu și pentru oameni. De aceea, au proiectat și realizat manual întotdeauna în Anglia. Creând bijuterii de înaltă calitate destinate să reziste o viață întreagă. Ei se străduiesc continuu să fie cât mai sustenabili posibil în toate aspectele afacerii lor. Mai jos vom evidenția modul în care sunt fabricate bijuteriile Alex Monroe. De unde își furnizează materialele și pașii pe care îi iau pentru a se asigura că îmbunătățesc durabilitatea fiecărui aspect al afacerii lor. Desigur vom prezenta ultima colecție de bijuterii, care ne-a fascinat de-a dreptul – Limbajul Florilor – de Alex Monroe.

 

Procesul de prelucrare a” bijuteriilor natură”

 

Explicație foto : Sustenabilitatea, protecția mediului, cheia designerului de bijuterii Alex Monroe/ FACEBOOK/ @alexmonroejewellery  · Jewelry & Watches Store

 

Alex și echipa sa de design creează toate componentele originale Alex Monroe de mână în argint, când bijuteriile intră în producție, acestea sunt încă finisate manual de meșteșugari calificați în atelierele lor din Londra și în Birmingham’s Jewellery Quarter.

”Ca un brand inspirat de natură, ne-am angajat să ne asigurăm că munca noastră are un impact redus asupra mediului și a oamenilor săi.” Se arată în cuvântul înainte al noului catalor Alex Monroe. ”Folosim materiale reciclate pe cât posibil, inclusiv aur, argint, hârtie și materiale plastice. Creațiile lui Alex nu sunt concepute având în vedere anotimpurile de modă; piesele noastre sunt speciale și sunt realizate pentru a rezista în deceniile următoare.” Este descrierea bijuteriilor sale.

 

Metalele Alex Monroe

Heimerle + Meulle sunt o companie germană specializată în metale prețioase din care 60% sunt reciclate, iar celelalte 40% sunt exploatate în UE/@alexmonroejewellery  · Jewelry & Watches Store

Principalele colecții Alex Monroe sunt realizate din argint 925, care este adesea placat cu aur galben sau roz de 22ct. Bijuteriile lor fine – ,,fine jewellery” – sunt realizate din aur solid de 18ct.

 

Furnizorii lor de materiale din Marea Britanie lucrează cu Cooksongold, parte a grupului Heimerle + Meulle. Heimerle + Meulle sunt o companie germană specializată în metale prețioase din care 60% sunt reciclate, iar celelalte 40% sunt exploatate în UE.

 

Heimerle + Meulle sunt aprobate de LMBA, autoritatea globală pentru metale prețioase. 

 

Diamantele

Procesul Kimberley este un angajament de a elimina diamantele de conflict din lanțul global de aprovizionare. Astăzi, participanții împiedică în mod activ 99,8% din comerțul mondial/ @alexmonroejewellery  · Jewelry & Watches Store

 

Principalul lor furnizor de diamante albe este Clark’s Diamonds. O companie din Marea Britanie ale cărei pietre sunt conforme cu Procesul Kimberly (KP). Procesul Kimberley este un angajament de a elimina diamantele de conflict din lanțul global de aprovizionare. Astăzi, participanții împiedică în mod activ 99,8% din comerțul mondial.

Un alt furnizor al Alex Monroe este The Diamond Foundry; o companie modernă care produce diamante artificiale, adică diamantele cultivate în laborator. ”Acestea pot diminua impactul uman și de mediu al industriei diamantelor și lucrăm în prezent la primele noastre piese colaborative cu Diamond Foundry.” Se arată pe site-ul bijuteriilor Alex Monroe.

 

Ca parte a ofertei lor de bijuterii, sunt și diamantele de șampanie colorate natural, care provin din Argyle Mine din Australia de Vest.

 

Safirele

Pietrele sunt extrase din mină, în mod etic în Madagascar, Tanzania, Mozambic și Sri Lanka/INSTAGRAM/alexmonroejewellery

 

Safirele din gama Alex Monroe provin de la Wennick-Lefévre. În calitate de furnizori de pietre prețioase, principala lor preocupare este să „nu comercializeze niciodată pietre prețioase care au dus în vreun fel la suferința umană.” Pietrele sunt extrase din mină, în mod etic în Madagascar, Tanzania, Mozambic și Sri Lanka.

 

Colecția ”Limbajul florilor”

Nu- Mă -Uita/ pixabay

Povestea făuririi bijuteriilor sale deosebite a plecat de la iubirea sa pentru muzică, și nu orice muzică. Într-un interviu acordat unei reviste florale britanice, designerul de bijuterii, Alex Monroe, povestește cum și-a început meseria: ,,La început a fost ca o necesitate … Eram un punkist cu jumătate de normă și trebuia să mă accesorizez, așa că mi-am făcut o zgardă pentru a se asorta cu pijamalele mele verzi” atunci când mergea la concerte punk . Apoi, când nu a intrat într-un colegiu de modă (aparent nu erau chiar așa de fascinante pijamalele verzi), s-a gândit că v-a fi mai aproape de modă, studiind bijuteriile.

 

Și-a început inspirația în arta bijuteriilor mergând în grădinile botanice : ”Punctul meu de plecare este din natură … o plimbare cu câinii sau o vizită frumoasă la Chelsea Physic Garden”

Dacă are flori preferate de artizanat? Ei bine le iubește pe toate. Însă un buchet folosind limbajul florilor pentru a-i descrie bijuteriile lui Alex Monroe, ar fi margaretele, Nu-Mă-Uita (Myosotis), trandafirii sălbatici și salvia pentru longevitate! Sunt motivele foarte des întâlnite printre bijuteriile acestei colecții romanticele bijuterii.

 

Buchetele și de multe ori bijuteriile erau concepute să rostească cuvinte pe care iubiții nu îndrăzneau să și le rostească cu voce tare/TWITTER/@alexmonroe

 

”Limbajul florilor” își trage inspirația din noțiunea romantică Victoriană prin care se credea că florile dețin un sens secret, făcându-le astfel metoda perfectă de a trimite un mesaj unei iubiri secrete. În mod tradițional, buchetele și de multe ori bijuteriile erau concepute să rostească cuvinte pe care iubiții nu îndrăzneau să și le rostească cu voce tare.

 

 

Limbajul tăcut

 

Englezii din epoca Victoriană erau experți în a exprima aproape orice sentiment imaginabil prin flori/ TWITTER/@alexmonroe

 

„Limbajul florilor” este asemuit limbajului tăcut al florilor pentru cuvintele care nu îndrăzneau să fie rostite

 

Englezii din epoca Victoriană erau experți în a exprima aproape orice sentiment imaginabil prin flori – fie că este vorba de o singură tulpină sau de un mesaj ascuns simbolizat într-un buchet înflorit. Inspirându-se din acest lucru, ediția „Limbajul florilor” de la mame adună flori pe care Alex le-a făcut de-a lungul anilor – de la trandafiri sălbatici care simbolizează dragostea veșnică, până la ranunculus (floarea broaștei) plini de semnificații de bucurie și jucăușe.

bijuteriil sunt perfecte pentru a sărbători acele femei speciale din viața ta, chiar și atunci când nu puteți fi împreună/TWITTER/@alexmonroe

 

Fabricate manual fie din argint și placate cu aur de 22ct sau ocazional din aur solid de 18 carate, aceste flori cu sentimentele atașate lor sunt veșnice – sunt perfecte pentru a sărbători acele femei speciale din viața ta, chiar și atunci când nu puteți fi împreună.

 

 

Related posts

MAPEI® Romania – 5 ani de promovare a calitatii

Adina Meyers

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și BRD-Groupe Société Générale lansează proiectul “MyAntipa”

Adina Meyers

Cum să realizezi un decor potrivit pentru sărbătorile de Paști

Adina Meyers