Cu o identitate unică, brandul Omnires surprinde prin atenția îndreptată nu doar spre calitate, ci și pe funcționalitate în ceea ce privește obiectele sanitare produse, inspirați fiind de un stil minimalist italian, de impact.

Din pasiunea inedită pentru designul brut, clasic,  Omnires creionează arta combinării formelor și a funcțiilor, într-o armonie perfectă între estetica originală și tehnologia performantă a produselor. 

Colecția Ovo M+ s-a născut din dorința Paulinei Shacalis, designer și managing director Omnires, de a se juca cu geometria celor două semicercuri perfecte, în culori expresive, inspirate din natură, pentru a aduce la viață obiecte sanitare îndrăznețe, pline de intensitate care real să transforme interiorul unei băi. Ovo M+ vine așadar în nuanțe mate, autentice de: coral, teracotă, midnight blue, olive, black lava și ash grey. Lavoarele și căzile colecției sunt realizate dintr-un material compozit inovator a cărui componentă principală este roca dolomită poloneză. Astfel, proprietățile materialului și tehnologia de producție folosită asigură produselor o finisare deosebită a detaliilor și o durabilitate ridicată în timp. Perfecțiunea estetică este redată de liniile curbe care se îmbină cu interiorul drept, neted ce transpun viziunea autoarei în cea mai melegantă formă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate echipei Melth Design în cadrul târgului ISH 2023 din Frankfurt, Paulina a dezvăluit că Ovo M+ a fost creată într-un stil sofisticat, dar care să nu devină obositor în baie, secretul fiind ca produsele să fie integrate în mod natural, pe principiul mix&match, astfel încât o cadă pe nuanța măsliniu să nu eclipseze lavoarul de un albastru roial. De asemenea, aceasta a mărturisit că se simte privilegiată pentru crearea unui design atât de apreciat care a câștigat multiple premii precum Red Dot, Must Have, German Design și Dobry Wzór. În esența stilului Memphis, produsele proiectate de Paulina Shacalis au fost într-adevăr gândite într-un mod atemporal, fiind eficiente și autentice în orice anotimp, îmbinând atât un design unicat, cât și o funcționalitate ridicată, de durată. 

Colecția Ovo M+ o poți găsi pe www.melthdesign.ro alături de o diversitate de alte produse Omnires pe care să le poți integra în baia ta astfel încât să-ți lași amprenta în crearea sanctuarului tău intim.

Related posts

Merita sa iti indrepti atentia catre un aragaz electric? Afla avantajele aduse si cum il alegi pe cel mai bun

Adina Meyers

Cabana idilica la marginea padurii

Adina Meyers

Chiar ai nevoie de un aparat de vidat in bucatarie? Afla raspunsul in acest articol

Adina Meyers