Ce este mai placut decat o casa racoroasa pe timpul verii?

Inca din vechime sistemele de obloane frantuzesti s-au dovedit foarte eficiente. Plecand de la aceasta necesitate, sistemele de obloane au fost modernizate si adaptate cerintelor clientilor.

Astfel, OmbraPlus oferit de concernul Profine, imbina traditia si noile tehnologii intr-un singur sistem.

Obloanele frantuzesti OmbraPlus isi dovedesc eficienta la vant si intemperii, iar pe de alta parte contribuie la mentinerea unui climat interior cu costuri energetice scazute.

Exista doua aspecte importante atunci cand optam pentru realizarea unui sistem de protectie solara a ferestrelor; primul aspect este dat de umbrirea si izolarea eficienta pe care o ofera ferestrei, iar cel de-al doilea, deloc de neglijat, este legat de designul si eleganta oferita intregii constructii.

Ventilare și siguranta

O caracteristica importanta a sistemului de rulouri OmbraPlus este aceea ca aerul intra in caminul dumneavoastră, dar razele soarelui raman afara.

Astfel, protectia oferita de obloane va permite deschiderea ferestrelor pentru ventilarea necesara a casei, fara a avea efecte de incalzire datorate razelor solare.

Astazi, obloanele frantuzesti OmbraPlus, au de asemenea in constructia lor interioara armaturi din otel care indeplinesc functia de a tine departe „ musafirii nepoftiti ”.

Fiind un obstacol suplimentar antiefractie, este mentinuta astfel siguranta si linistea familiei dumneavoastra.

Obloanele PVC OmbraPlus sunt disponibile in doua variante constructive :

CAPRI – ISCHIA si GRADO.

CAPRI – ISCHIA a fost creat in special pentru casele cu aspect modern, iar GRADO pentru fatadele rustice.

Toate profilele PVC folosite sunt certificate GreenLine (fara plumb), reprezentand solutia de dezvoltare sustenabila si de protectie a mediului.

 

 

 

 

Related posts

4 ustensile ideale pentru pasionaţii de proiecte DIY

Bianca Ion

Vara aceasta spune ‘’da” provocărilor în construcții

Adina Meyers

Noi sisteme de ventilație cu recuperare de căldură își fac loc în rezidențial: echipamentele care recuperează și reglează automat umiditatea în incinte

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe