LifeStyle

Castiga aur si bijuterii fantezie cu noua promotie Moment

Henkel Romania anunta lansarea campaniei „Promotia de aur Moment”, ce se desfasoara la nivel national, in perioada 01 mai – 31 octombrie 2015. La aceasta campanie participa toate produsele Moment Super Glue Ultra Gel 2g in ambalaj promotional, special semnalizate.

Mecanismul promotiei este foarte simplu. Achizitionezi produsul, introduci codul de pe sticker pe www.lipesteorice.ro/promotia-de-aur si afli instant daca ai castigat. Premiile campaniei constau in 6 placute din aur de 14 karate, fiecare a cate 10 grame si 500 bjuterii fantezie.

Prin aceasta promotie brandul Moment continua sa fie alaturi de cei care isi repara singuri diverse obiecte si care isi pun imaginatia si creativitatea la lucru, confectionand bijuterii, decoratiuni, jucarii sau oricare alte obiecte. Prin produsele pe care le comercializeaza, Moment sprijina pasionatii de bricolaj si vine in intampinarea diverselor nevoi pe care acestia le au.

Moment Super Glue Ultra Gel este un adeziv instant foarte puternic, ideal pentru lipituri flexibile pe plan vertical si pe suprafete poroase. Este rezistent la conditii atmosferice si socuri, iar formula anti-scurgere, pe baza de gel, ofera precizie si flexibilitate in lipirea obiectelor.

Mai multe informatii si regulamentul promotiei Moment pot fi gasite pe www.lipesteorice.ro.

Related posts

Classic blue, culoarea anului 2020, în designul interior: idei – FOTO

Adina Meyers

Mai putin de o luna pana la Baby Boom Show

Adina Meyers

Răsfăț pentru piele și simțuri cu arome exotice

Adina Meyers