Home

Hobbyurile – sursă de inspirație pentru proiectele de bricolaj

Proiectele de bricolaj sunt mereu o modalitate de relaxare și, în plus, vor oferi un aer aparte, original și plin de personalitate locuinței tale.

O posibilă sursă de inspirație pentru astfel de activități o reprezintă hobbyurile. De exemplu, dacă îți plac sporturile de iarnă poți transforma obiecte precum snowboardul, sania sau schiurile intr-unele decorative, dar și funcționale.

Astfel, te vei putea bucura de iarnă chiar și în sezonul cald.

Așadar, dintr-un snowboard poți realiza o superbă masa de cafea. Mai ai nevoie doar de niște șuruburi, de niște picioare din metal și…gata.

De asemenea, din snowboarduri poți crea și o bibliotecă sau un scaun.

Sania și schiurile pot fi schimbate în cuiere. Acestea sunt potrivite atât pentru holul de la intrare în casă, cât și pentru camera unui copil, de exemplu.

În cazul proiectelor de bricolaj limita este doar imaginația. Prin urmare, atunci când vei dori să arunci un lucru, fă un joc de improvizație și întreabă-te în ce l-ai putea transforma. Cu siguranță vei decide să îl păstrezi.

Sursă:  https://diy-enthusiasts.com/category/diy-home/

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Cum intretii corect curatenia si igiena intr-o baie

Adina Meyers

Meteorolog, despre canicula din România: „Orele cu stres termic s-au înmulțit, iar organismul uman nu poate face față.” Sfaturi practice

Adina Meyers

Casa inteligentă devine accesibilă tuturor cu o nouă soluție de automatizare de la Somfy 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe