Case de vacanta

Oaza de lux a unui style icon hollywoodian

Elizabeth Taylor, actrita americana de origine britanica, e un nume bine cunoscut din perioada de aur a cinematografului hollywoodian. Daca va plac filmele vechi, probabil ati auzit si de Palm Springs, un “hot spot” al elitei actoricesti din acea vreme. Aici, in cartierul Las Palmas, se afla si casa in care a locuit Elizabeth Taylor.

Decorata cu obiecte care au apartinut actritei, casa este un mix eclectic de lux modern si farmec vintage. Un print cu faimosul portret al actritei realizat de Andy Warhol troneaza in living, impreuna cu alte opere de arta la fel de impresionante.

Pe proprietatea cu vedere la munti se mai afla o piscina, o casa de oaspeti si o bucatarie de vara.

Cei care doresc sa retraiasca spiritul epocii pot locui aici pentru pretul de 560 dolari pe noapte. De asemenea, casa poate fi inchiriata pentru petreceri de nunta, ceea ce, pentru Elizabeth Taylor, care s-a maritat de opt ori, nu ar fi deloc neobisnuit.   

Related posts

In cadrul celei de-a saptea editii Black Friday la PIATRAONLINE, punem pe piata timp de 2 zile peste 70 de produse ce insumeaza peste 20.000 mp de piatra naturala in stoc, special pregatita pentru aceasta campanie.

Adina Meyers

Acasa la familia Rednic

Adina Meyers

NOU! Mobilier de grădină şi terasă din poliuretan

Adina Meyers