Acest vis poate deveni realitate prin cumpararea unei vile intr-un cartier privat situat in vecinatatea Capitalei.

Vila este situata intr-un ansamblu rezidential care beneficiaza de paza si monitorizare 24/24 h, iar accesul in incinta este permis doar proprietarilor si invitatilor acestora, fapt care asigura intimitatea celor care locuiesc aici.

Resedinta pe care o prezentam astazi este scoasa la vanzare de proprietari sau poate fi inchiriata si, cu siguranta, pe masura ce o veti descoperi va va surprinde in mod placut. Vila este situata intr-o zona linistita, la intrare in Mogosoaia, in imediata vecinatate a soselei principale. Casa face parte dintr-un complex rezidential care beneficiaza de paza 24/24 h. In vecinatate se afla mai multe case cu o arhitectura extrem de frumoasa. „Ansamblul rezidential este linistit si sigur, iar casa este una dintre cele mai frumoase constructii amplasate aici. Eu am ridicat acest ansamblu de la zero si am avut grija ca fiecare constructie sa fie realizata ca la carte, cu materiale si finisaje de cea mai buna calitate”, ne-a povestit proprietarul.

La parter se afla living, dining bucataria, un birou, o baie si un garaj, iar primul etaj este destinat odihnei, aici aflandu-se trei dormitoare si doua bai. In acelasi timp, mansarda este un hobby room, fiind dotata si cu sauna. Toate incaperile sunt spatioase, luminoase si confortabile. Resedinta este finisata, baile si bucataria fiind mobilate cu obiecte sanitare si obiecte de mobilier de cea mai buna calitate, asa ca viitorii proprietari se pot muta imediat in noua lor casa. Un alt avantaj este acela ca toate camerele sunt zugravite in culori calde si neutre, fapt care le va permite noilor proprietari sa opteze pentru orice tip de amenajare interioara fara a fi constransi de vreun detaliu. Constructia este realizata din beton, fiind acoperita cu tigla metalica. Casa are o compatimentare interioara inspirata, realizata dupa principii functionale. Construita din beton, cu finisaje de lux, vila poate asigura confortul unei familii cu doi sau trei copii, dar si al unui cuplu tanar, care are nevoie de spatiu si intimitate. Case are o suprafata construita de 400 mp, fiind ridicata pe un teren de 800 mp. Finisajele interioare si obiectele de mobilier sunt realizate din lemn, sticla si chiar piatra, asigurand un climat confortabil si primitor. In exterior, casa este izolata termic si fonic si este placata, pe suprafete insemnate, cu placi ceramice speciale pentru exterior.

Ansamblul rezidential beneficiaza de paza 24/24 h si de monitorizare video, dar si de infrastructura bine pusa la punct. Accesul in zona este extrem de facil, drumul pana la Bucuresti putand fi parcurs in mai putin de 20 de minute cu masina.

 

Claudiu Dicu

Tel.: 0722.284.228
www.acedgroup.ro

 

FISA TEHNICA

Localizare: Mogosoaia
Suprafata utila: 400 mp
Suprafata terenului: 800 mp
Niveluri: p+1+m
Numar de camere: 7+4 bai
Anul inceperii: 2007
Anul finalizarii: 2009

Material preluat din revista Casa Mea.

Related posts

Este timpul de schimbat ușile? Special Doors furnizează soluția

Adina Meyers

Casă de vacanţă construită din lemn adunat de la digurile pescarilor

Adina Meyers

Mașini profesionale pentru podele strălucitoare

Adina Meyers