Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Accesorizarea bucătăriei sau cum să ai ceva special în spațiul destinat gătitului

În orice casa sau apartament, bucătăria poartă un rol foarte important, fiind locul in care se prepara bucate alese sau, de ce nu, chiar locul in care se ia masa (în funcție de spațiul pe care il avem la dispoziție. Așadar, bucătăria nu trebuie sa fie exclusă de pe listă atunci când merge la cumpărături pentru obiecte decorative sau practice necesare în casă.

Faptul că acolo ne facem mâncarea pe care o mâncăm zilnic și tot acolo ne petrecem ore întregi pentru a ne încerca rețetele face din acel spațiu un loc care are nevoie de o îngrijire specială. Mobila de bucătărie trebuie sa fie întotdeauna curată, chiuveta trebuie să strălucească de curățenie, ia vesela trebuie a fie îngrijită și să nu fie ciobită sau crăpată.
Accesoriile de bucătărie trebuie să fie și ele în regulă de fiecare dată.

Bucatarie cu vesela in stil maritim estival / Foto www.bonami.ro


Dar, din punctul multora de vedere, o atenție deosebită trebuie să o avem atunci când alegem vesela. De ce anume? Poate pentru că noi o să mâncăm din acele farfurii și din acele boluri și nu vrem sa avem in față o farfurie sau un castron care să ne ia pofta de mâncare.

Cum alegem vesela de bucătărie? Răspunsul ar putea să nu vă surprindă, dar această alegere ține de fiecare în parte. Unii aleg farfurii și boluri cu modele colorate, alții preferă stilul clasic, alb și negru. Alții chiar merg spre modele tradiționale, cu castroane și farfurii din lut și accesorii din lemn.

Un stil foarte interesant este cel cu model maritim estival, care cuprinde la ceainice si cani la farfurii si boluri colorate în albastru și alb, cu modele maritime. 

Vesela in stil maritim estival / Foto www.bonami.ro


Multe dintre aceste farfurii sau boluri le puteți găsi pentru cumpărare la diverse magazine sau chiar și online, pe site-uri precum www.bonami.ro
Aici găsiți numeroase modele de farfurii, farfurioare, castroane și castronașe pentru cei mici, dar și pentru cei mari și puteți gasi chiar și numeroase accesorii pentru bucătărie.  

Preturile lor sunt acceptabile pentru orice buzunar dacă e să ținem cont de vesela de bucătărie pe care o găsim în unele magazine fizice.
Iar modelele colorate în alb și albastru vă pot aduce un plus de culoare în bucătăria dumneavoastră. Indiferent de mobila de bucătărie și accesoriile folosite, aceste modele de farfurii și boluri se potrivesc cu orice stil îl veți aborda atunci când vă decorați bucătăria.

Bucatarie cu vesela in stil maritim estival / Foto www.bonami.ro

Related posts

Chiar este necesara achizitionarea unei mese de calcat sau sunt doar bani cheltuiti aiurea?

Adina Meyers

Castigati lumina si spatiu prin renovare

Adina Meyers

Cum obţinem un decor exotic?

Adina Meyers