Home

Idei pentru decorararea peretilor

Pentru a adauga personalitate peretilor, puteti crea modele de pictura murala. Daca sunteti o persoana care nu a pictat inainte, o idee buna este sa folositi sabloane. Puteti crea desene florale sau desene geometrice pe perete, folosindu-va de vopsea si de sabloane.

Pentru inceput se alege tema, de exemplu, daca natura va inspira, puteti avea peisaje cu mediul natural, figuri de animale etc.

Daca nu sunteti buni la pictura, puteti sa pictati niste dungi in aceeasi culoare, dar cu un finisaj lucios  pe perete. Contrastul intre vopselele mate si cele lucioase vor avea un efect foarte frumos pe pereti.

Puteti decora un perete si folosind fototapetul si veti gasi poze cu pasari si animale, peisaje, poti alege ceva care sa te inspira.

Decorarea unui perete  poate conferi un plus de  farmec si unicitate casei tale. Folositi-va de aceste idei si adaugati si dumneavoastra propriile idei pentru a fi mereu in tendinte.

Related posts

A museum in a church

Oana Voicu

6 pasi pentru ridicarea unui perete despartitor

Adina Meyers

Dieta alcalină: Alimente alcaline vs. alimente acide

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe