Home

Idei pentru decorararea peretilor

Pentru a adauga personalitate peretilor, puteti crea modele de pictura murala. Daca sunteti o persoana care nu a pictat inainte, o idee buna este sa folositi sabloane. Puteti crea desene florale sau desene geometrice pe perete, folosindu-va de vopsea si de sabloane.

Pentru inceput se alege tema, de exemplu, daca natura va inspira, puteti avea peisaje cu mediul natural, figuri de animale etc.

Daca nu sunteti buni la pictura, puteti sa pictati niste dungi in aceeasi culoare, dar cu un finisaj lucios  pe perete. Contrastul intre vopselele mate si cele lucioase vor avea un efect foarte frumos pe pereti.

Puteti decora un perete si folosind fototapetul si veti gasi poze cu pasari si animale, peisaje, poti alege ceva care sa te inspira.

Decorarea unui perete  poate conferi un plus de  farmec si unicitate casei tale. Folositi-va de aceste idei si adaugati si dumneavoastra propriile idei pentru a fi mereu in tendinte.

Related posts

Buchete de crini

Adina Meyers

Da forma inspiratiei

Adina Meyers

Inspirație: 8 bucătării amenajate în stiluri diferite

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe