Solutii Constructive

O vara asortata cu oferte promotionale, in mansarda ta!

Ca in fiecare an, VELUX a revenit si in acest sezon cu doua oferte atractive pentru toti cumparatorii care sunt in stadiul de renovare sau de amenajare a unei mansarde, sustinandu-le eforturile de valorificare a spatiului de sub acoperisul in panta si de transformare a acestuia in spatiul ideal de locuit.

Prima campanie promotionala a debutat cu o oferta speciala pentru ferestrele de mansardAa. Cu ocazia aniversarii a 15 ani de existenta pe piata din Romania, compania VELUX ofera pentru fiecare fereastra de mansarda cumparata intre 15 iunie – 15 august 2012 cate un tichet cadou in valoare de 100 lei!

“Tichetul cadou constituie o modalitate de recompensare a clientilor care aleg calitatea VELUX pentru mansarda lor. Ne dorim astfel sa le rasplatim alegerea facuta, sa ii asiguram ca vom continua sa le oferim suport in toate etapele proiectului lor precum si ca serviciile noastre sunt si vor fi disponibile pe toata durata de viata a ferestrelor  achizitionate”, a declarat Noemi Ritea, General Manager al VELUX Romania.

Pentru ca vara se anunta caniculara in continuare si razele soarelui ne bat in geam, a doua campanie promotionala, organizata in perioada 15 iulie – 15 septembrie, vizeaza rulourile decorative si parasolare pentru mansarda. Astfel, pentru fiecare rulou opac (model DKL) cumparat impreuna cu un rulou parasolar (model MHL) in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2012, ai intimitate si racoare in mansarda si, in plus, VELUX ofera un tichet cadou in valoare de 50 lei!

Rulourile opace, perfecte pentru siesta de dupa-amiaza sau pentru noptile scurte de vara, impiedica patrunderea luminii in mansarda, iar rulourile exterioare parasolare sunt adevarate scuturi impotriva caldurii deoarece nu permit razelor soarelui sa atinga suprafata geamului.

Ambele campanii promotionale se desfasoara la nivel national. Ferestrele de mansarda VELUX se pot achizitiona prin intermediul distribuitorilor autorizati VELUX iar rulourile interioare si exterioare sunt disponibile atat prin intermediul distribuitorilor autorizati cat si prin magazinul online www.veluxshop.ro.

Detaliile privind aceste campanii, regulamentele si conditiile de participare sunt disponibile in perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

Articole similare

Ce aparate de sudură să alegi pentru afacerea ta?

comunicat de presa

Cinci pași pentru a-ți transforma inteligent podul în mansarda mult visată

comunicat de presa

5 idei de amenajare a mansardei

casamea.ro

Lasă un comentariu

nineteen − 16 =