Amenajari Exterioare Gradinarit

O nouă generație de motoferăstraie pentru casă marca STIHL

STIHL lansează pe piața românească o nouă generație de motoferăstraie dedicată muncilor casnice.

Noul motoferăstrău MS 180 C-BE este o unealtă gândită “în jurul” utilzatorului casnic pentru că oferă mai multă putere, față de modelul inițial. Inovațiile implementate de inginerii STIHL la nivelul motorului au condus la creștrea puterii acestuia și la obținerea unui cuplu motor mare în regimuri de funcționare diferite. Toate acestea pe fondul reducerii consumului de combustibil cu 20% și a reducerii emisiilor poluante cu 70%. Și pentru ca echilibrul de lucru să fie perfect, nivelul vibrațiilor a fost scăzut cu 30% pe noul motoferăstrău, printr-un sistem de amortizare, ceea ce conduce într-un final la o ghidare mai precisă motoferăstrăului în tăietură și la un confort sporit în utilizare.

Indicativul “B” arată faptul că utilajul este dotat cu un dispozitv de întindere rapidă a lanțului fără a folosi unelte și a intra în contact cu acesta. Indicativul “E” este semnul pentru ErgoStart, un sistem de pornire fără recul, care reduce la jumătate forța pe care trebuie să o depună utilizatorul la demarare. Un arc aflat între rola demaror și arborele cotit preia lucrul la demarare, astfel încât nu mai este nevoie de o tragere puternică și rapidă a cablului. Motorul va porni astfel la o ușoară tragere a cablului.

MS 180 C-BE este dedicat utilizatorilor privați pentru diverse lucrări din jurul casei, tăiatul lemnelor de foc sau doborârea arborilor de dimensiuni mici. Noul MS 180 C-BE poate fi testat și achiziționat din rețeaua de 300 de magazine ale distribuitorilor STIHL, la nivelul întregii țări. 

Related posts

Accesorii de birou colorate pentru orice persoana cu imaginatie

Adina Meyers

Cum poti amenaja cu stil balconul apartamentului?

Adina Meyers

Arcade pentru plantele cataratoare

Adina Meyers