LifeStyle

Ultimul Crăciun la Casa Albă. Cum a decorat familia Obama reședința de la Washington

În ultimii opt ani, decorurile de Crăciun de la Casa Albă au purtat amprenta familiei Obama, căci ei au fost cei care le-au ales. Nici anul acesta, ultimul la Casa Albă, nu s-au lăsat mai prejos, asta chiar dacă cei patru au achiziționat deja o proprietate undeva în statul California, unde se vor muta imediat după terminarea mandatului lui Barak Obama. 

Holurile și saloanele Casei Albe strălucesc deja 

Fiecare salon al Casei Albe are un stil anume – de la tradițional, la elemente moderne precum replicile de pluș ale celor doi câini ai familiei, Bo și Sunny. Cadouri împachetate în hârtie argintie, funde roșii, oamenii de zăpadă, ghirlande colorate, brazi naturali de diferite dimensiuni – toate acestea fac parte din decorurile ultimului Crăciun la Casa Albă al familiei Obama.

Tema aleasă în acest an este Darul Sărbătorilor 

Principalul punct de atracție din acest an este bradul de Crăciun din Salonul Albastru. Ca în fiecare an, Prima Doamnă s-a ocupat personal de întâmpinarea acestuia la Casa Albă. Bradul cel mare a fost decorat cu nuanțe strălucitoare de auriu și argintiu, iar o ghirlandă metalică pe care sunt scrise pasaje din Constituția americană este înfășurată în jurul lui. 

Și holul care precede Salonul Albastru este împodobit cu globuri argintii până în tavan, în timp ce cadourile legate cu funde roșii au fost plasate între stâlpii de susținere.

În dining se află o replică din turtă dulce a Casei Albe

Alte decorațiuni fac referire directă la SUA: o replică din turtă dulce a Casei Albe, câteva steaguri ale SUA completează decorurile. 

Camera Roșie este caldă și intimă, la fel și decorațiunile de aici: câteva ghirlande și brazii împodobiți au fost așezate la ferestre.

Pentru a aminti de inițiativa Primei Doamne, Let girls learn (Permiteți fetelor accesul la educație) doi brazi realizați din creioane colorate completează decorurile impresionante din bibliotecă.

Nici intrarea nu a fost ignorată: doi brazi frumoși, împodobiți tradițional cu roșu și argintiu sprijină de o parte și de alta intrarea la Casa Albă.

Foto: Getty

Related posts

Chef Scarlatescu gateste pe 16 martie la Chefs Friday Experience!

Adina Meyers

Casele eco HONKA au ajuns in Romania

Adina Meyers

Cu statiile de calcat cu boiler TEFAL ai mai mult timp liber!

Adina Meyers