LifeStyle

O masina care se potriveste perfect unei case moderne

Apreciata pentru trairea unica pe care o provoaca, la volanul acestei masini vei trai bucuria de a te contopi cu automobilul si soseaua, devenind o singura fiinta. Mazda MX-5 a primit, in dar, mai multe imbunatatiri ale liniei designului si in ceea ce priveste confortul pentru a se crea o noua dimensiune a perfectiunii. Totusi, indiferent de numeroasele optiuni ale Mazda MX-5, toate modelele sale au un punct comun: placerea unica a sofatului. In cazul acestui model vei descoperi o gama larga de optiuni de putere, o paleta bogata de culori pentru caroserie si o multitudine de ornamente si accesorii.

Evolutia Mazda MX-5 inseamna mai mult decat viteza si performanta, ea a fost intotdeauna legata de sentimentul intim „una si aceeasi fiinta cu masina”. Astfel, a conduce roadsterul devine sinonim cu placerea pura. Cele mai recente sporiri de tehnologie se concentreaza pe o performanta mai mare, pe reglarea lineara, care iti vor oferi sentimentul de agilitate. Setarile imbunatatite ale suspensiilor fac virajele si mai placute, in timp ce masurile pentru aerodinamica imbunatatite iti permit consumul mai mic de combustibil, o manevrare usoara, toate acestea cu un stil desavarsit.

Spatiul interior a fost conceput intr-un mod si mai inteligent decat inainte. Separatorul  pentru suportul dublu pentru cani din panoul central poate fi acum scos cu usurinta pentru a crea o zona utila de depozitare cu saltea din cauciuc.

Intr-un automobil sport atat de captivant ca acesta, este linistitor sa stii ca siguranta si securitatea soferului si a pasagerului au fost luate in considerare. Structura rigida a caroseriei, intariri ale stalpilor si airbaguri bine pozitionate ofera un grad sporit de siguranta la impact. Liniile de mare vizibilitate si tehnologia avansata ofera timpul suplimentar pentru a evita orice coliziune. Sistemul de imobilizare al masinii este inclus in varianta standard, dar puteti opta si pentru alarma impotriva furtului si blocare centralizata cu telecomanda, pentru un plus de protectie a automobilului.

Scaunele sport Recaro, special dezvoltate pentru Mazda MX-5, te ajuta sa pastrezi cea mai buna postura in permanenta, pentru concentrare maxima.

Mai multe detalii si fotografii in numarul de septembrie al Revistei Casa Mea.

Related posts

Vreti sa aveti o locuinta desprinsa din revistele de design? Iata trei sfaturi pentru a alege cea mai buna mobila sufragerie

Adina Meyers

Hiparion Magazines anunta lansarea campaniei “40 bani pentru a doua sansa!”

Adina Meyers

Clujul e pregatit pentru Roxette

Adina Meyers