LifeStyle

Ghid pentru alegerea ceasului de calitate la modă

Când vine vorba de modă, femeile sunt tot timpul în căutarea accesoriilor în trend. Îmbrăcămintea a fost și este o modalitate de exprimare a stilului personal, dar e important şi găsirea accesoriului perfect, care ne completează ţinuta.

Purtarea unui ceas de către o femeie, înseamnă exprimare de sine și apreciere față de tehnica și arta ceasornicarilor. Designurile contemporane oferă ceasurilor moderne o estetică aparte, care se potrivește oricărui stil.

 

Care sunt cele mai bune ceasuri pentru femei

 

În zilele noastre observăm că există ceasuri de designer excepționale, care rămân mereu elegante, la fel ca și majoritatea ceasurilor pentru bărbați. O caracteristică distinctă a majorității ceasurilor pentru femei este simplitatea, plus impactul în completarea ţinutelor de zi cu zi.

 

Când alegem ceasul de damă, în primul rând trebuie să luăm în considerare următoarele aspecte: stilul ceasului, încheietura mâinii, materialele folosite în crearea acestuia, cureaua sau brățara și culoarea cadranului.

 

Ceasurile pentru femei ar trebui să fie finuţe şi elegante și de asemenea, e important să alegeți dimensiunea potrivită. Recomandat ar fi să verificaţi și materialele utilizate, dar și mecanismul ceasului, deoarece unele femei preferă cuarţul, altele vor un ceas automat. Alegerea curelei este o decizie mai mult subiectivă, fiind legată mai degrabă de preferințele față de curele de piele sau brăţări din oțel inoxidabil.

 

În cele din urmă, culorile sunt de asemenea un aspect esențial și joacă un rol semnificativ în completarea ţinutelor, deci este important să acordaţi atenţia necesară și acestui lucru.

 

Ce culoare ți se potrivește?

 

Suntem mereu uimiți de modul în care culorile ne afectează viața de zi cu zi. Este interesant faptul că de multe ori aceeași culoare joacă un rol total diferit în funcție de stilul și personalitatea fiecăruia. Culorile preferate dezvăluie surprinzător de mult despre personalitatea ta. Îţi poți exprima viața emoțională și individualitatea cu culorile garderobei tale. Deci cum să alegi ceasul cel mai potrivit pe baza culorilor?

 

Aurul

 

Aurul simbolizează gloria şi puterea divină, nu întâmplător primește câștigătorul primului loc o medalie de aur la olimpiadă. Asociem înțelepciunea, cunoașterea şi bogăţia spirituală, ca şi calități umane acestei culori. Dacă-ți place aurul, înseamnă că ești o persoană cu o bună judecată, cu o cunoaștere de sine aprofundată. Alegeți un ceas de aur, dacă credeți că, încrederea și generozitatea vă caracterizează în general.

 

Bej

Recomandăm bejul persoanelor cu simţ practic, cu trăsături calde şi blânde. Cu un ceas de genul ăsta comunicaţi că vă plac formele clasice, tradiționale.

 

Maro

 

Maro este culoarea pământului, a solului fertil și a tradițiilor în simbolism. Este unul dintre simbolurile definitorii ale maternității. Iubitoarele de culoare maro îndrăgesc armonia, stabilitatea și sunt în mare parte realiste. Cu un ceas maro arăți că ești o persoană dedicată familiei și de încredere.

 

Galben

 

Culoarea galbenă este cea mai apropiată de lumina soarelui, astfel încât fanii acestei culori sunt de obicei plini de vitalitate, veseli și le place să râdă mult. Simți că ești curios din fire, mereu deschis la lucruri noi? Atunci ceasul galben este potrivit pentru tine.

 

Turcoaz

 

Turcoazul este culoarea comunicării, deci cei cărora le place sunt de obicei apropiaţi de technologie și numere. Sunt oameni sensibili, intuitivi. Crezi că e culoarea ta? Ești o persoană plină de speranţă și creativă? Atunci ți s-ar potrivi un ceas turcoaz!

Alege preferatul tău de pe timestore.ro.

 

 

Related posts

Tefal lanseaza programul «Prima Statie» si ofera 60 de zile de testare

Adina Meyers

Descoperă-ţi alter-ego-ul stilistic! Ţinute pentru orice personalitate

Adina Meyers

Elis Pavaje a finalizat achizitia fabricii Fruhwald din judetul Alba

Adina Meyers