La Snagov, chiar pe malul lacului, am avut ocazia sa descoperim, bine ascunsa de o gradina luxurianta, o casa care impresioneaza prin finisaje de foarte buna calitate. Aceasta resedinta ne-a demonstrat inca odata ca frumusetea unui proiect sta in detalii si este pusa in valoare cel mai bine de cadrul natural care il inconjoara.

Inainte de a incepe constructia casei, proprietarii au avut o dorinta personala pe care au vrut s-o indeplineasca odata cu aducerea la viata a acestui proiect. Si-au dorit o casa care sa le creeze un univers propriu plin de liniste, unde sa se poata refugia de tot ce inseamna agitatia traiului intr-un mare oras. Asa se face ca si-au cumparat un teren de mari dimensiuni, destul de departe de Bucuresti, pe malul Lacului Snagov. Acum, dupa mai bine de 10 ani de cand locuiesc aici, spun ca traiesc in fiecare zi un sentiment unic: ii relaxeaza numai gandul ca vor ajunge acasa si ca se vor bucura de propriul colt de rai. Acest lucru a fost posibil numai prin respectarea naturii si prin punerea in valoare a creatiilor ei. De fapt, a fost motivul pentru care, desi au construit o casa destul de mare, au ales un proiect cu un singur etaj, intins pe orizontala, printre copaci. Pentru a nu strica cu nimic echilibrul ecosistemului de pe malul lacului, au ales pentru finisarea exterioarelor, in cea mai mare parte, materiale naturale: piatra, lemn si caramida arsa. Totodata, casa este acoperita cu tigla ceramica, o invelitoare recunoscuta drept un material prietenos cu mediul, care asigura un climat sanatos si confortabil in interiorul locuintei.
Pentru ca se afla chiar pe malul lacului, proprietarii au profitat de acest avantaj, asa ca au amenajat un ponton, un hangar si au achizitionat o barca cu motor de care se bucura in weekendurile cu soare. 

Localitate: Snagov, judetul Ilfov
Suprafata utila: 350 mp
Suprafata terenului: 2000 mp
Structura: cadre de beton
Niveluri: 3 (S+P+1E)
Numar de camere: 6
Anul inceperii constructiei: 2001
Anul finalizarii constructiei: 2002
Valoarea: 1.200.000 euro

Related posts

La ce să fii atent când montezi plăcile ceramice în baie, chiar și atunci apelezi la un meseriaș

Adina Meyers

Solutii pentru amenajarea unei garsoniere

Adina Meyers

Franța sau cum să decorezi o locuință cu eleganță și rafinament

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe