LifeStyle

O carte buna si o casa pe gustul tau, la Targul Expo Casa Mea!

Iubitorii de lectura si nu numai sunt invitati sa evadeze in lumea cartii in perioada 8-11 mai, in cadrul celei de-a treia editii EXPO CASA MEA, unde libraria online BookLand va fi prezenta cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri.

Locuinta este spatiul destinat relaxarii dupa o zi obositoare si o seara relaxanta nu ar fi la fel fara o carte buna care sa te destinda si sa iti incarce bateriile pentru o noua zi de aventura. De joi pana duminica, la Romaero Baneasa, pasiunea pentru citit face casa buna cu tendintele actuale si noutatile de ultima generatie din gama home&deco, vizitatorii in cautare de informatii si solutii pentru constructii si decoratiuni bucurandu-se de o experienta unica.

Pasionatii de home&deco vor avea prilejul sa descopere si anul acesta noutatile din domeniu in cadrul celei de-a III-a editii a Targului International EXPO CASA MEA, ce se va desfasura in perioada 8-11 mai, in cadrul Complexului Romaero Baneasa.

Avand deja experienta celor doua editii anterioare, din 2012 si 2013, evenimentul expozitional de anul acesta pune la dispozitia clientilor o paleta larga de oferte, de la materiale de constructii, finisaje, solutii de renovare si pana la decoratiuni pentru locuinte.

Targul International EXPO CASA MEA este dedicat complet casei si ofera toate produsele necesare pentru realizarea unei locuinte de vis. De asemenea, vizitatorii interesati sa-si amenajeze casa pot primi consiliere gratuita de la arhitectii si designerii prezenti la eveniment (coltul designerilor si coltul arhitectilor). 

Recomandarile expertilor din domeniu vor fi completate de informatiile utile descoperite in cartile de specialitate ce se vor putea gasi la standul BookLand din cadrul targului dedicat casei tale. Fiecare pasiune va fi impartasita, caci libraria online isi asteapta vizitatorii cu o varietate larga de categorii, de la hobby, arta si lifestyle pana la beletristica, business si turism.

Site-ul www.book-land.ro vine in intampinarea nevoilor si asteptarilor acestora cu peste 30.000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica. Pe langa preturile reduse constant cu pana la 25%, in fiecare colet clientii gasesc CADOURI variate de la o saptamana la alta. Prima comanda e livrata cu cost de transport zero si cu reducere de 5 lei.

Related posts

Fursecuri cu stafide

Adina Meyers

Îți place să joci la loto? Descoperă cum să pariezi online pe numere!

Adina Meyers

Top 3 criterii pentru alegerea contabilului potrivit

Adina Meyers