LifeStyle

Amenajari de top si consiliere gratuita la EXPO CASA MEA 2014

EXPO CASA MEA, evenimentul expozitional de home & deco dedicat complet casei, aflat anul acesta la a treia editie, isi intampina vizitatorii cu cea mai larga si diversa paleta de produse, consiliere in amenajarea locuintei si workshopuri gratuite de design si arhitectura. Targul se desfasoara in perioada 8 11 Mai 2014, in cadrul Complexului ROMAERO Baneasa.

Anul acesta, la EXPO CASA MEA, firme prestigioase din domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare se vor intrece sa ofere calitate si pret pe masura nevoilor tot mai exigente ale cumparatorilor.

Vizitatorii vor avea parte de consiliere gratuita din partea designerilor si arhitectilor prezenti la targ, in cadrul workshopurilor despre amenajarea spatiilor mici, combinarea culorilor, proiectii 3D sau transformarea si reutilizarea obiectelor vechi.

Iubitorii de lectura si nu numai sunt invitati sa evadeze in lumea cartii, in cadrul celei de-a treia editii Expo Casa Mea, unde libraria online BookLand va fi prezenta cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri.

Targul include si un sector dedicat familiei, iar parintii care vor dori sa vina la targ insotiti de copii vor gasi aici spatii de joaca pentru cei mici.

De asemenea, vizitatorii au ocazia sa castige premii zilnice la Tombola Vizitatorului.

Printre expozantii de anul acesta se numara: Karcher, Gudart, Ecokit, Hormann, Szel Mob, Amber Technologies, Luxus Garten, Seminee Expert, Klinker, Top Wood si multi altii.

Targul International de materiale de constructii, finisaje, solutii de renovare si decoratiuni pentru locuinte EXPO CASA MEA este organizat anual de trustul de presa Medien Holding, in parteneriat cu Nexidian International Consulting.

Related posts

mOyO, Iulian Mosu si Diana Ionescu

Adina Meyers

Muzeul Naţional Cotroceni prelungeşte perioada de înscriere la concursul de arte vizuale „Cotroceni Creativ Junior”

Adina Meyers

Doppelherz® system KOLLAGEN 11.000 PLUS PENTRU SÃNÃTATEA ŞI MOBILITATEA ARTICULAȚIILOR

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe