LifeStyle

Tabara de vara pentru adolescenti, „Mindfulness – A Camp for Young Leaders”

Tabara de vara "Mindfulness Camp – A Camp for Young Leaders" este o noua si moderna abordare pentru elevi de a-si dezvolta obiceiuri si deprinderi de viata sanatoase prin intermediul tehnicilor de Mindfulness.

In tabara, tinerii au parte de un program international unic, intr-o statiune montana situata intr-o zona deosebit de frumoasa in Muntii Apuseni.

Organizatoarea taberei "Mindfulness Camp – A Camp for Young Leaders" este Ruchi Kumar, absolventa a Universitatii Cornell, una dintre cele mai prestigioase universitati din Statele Unite ale Americii. 

Ruchi este specializata in psihologie pozitiva si educatie socio-emotionala. De 6 ani profeseaza ca specialist in invatare si trainer specializat in practici sanatoase, certificat in Washington DC. 

In cadrul acestei tabere de vara, Ruchi va oferi numeroase activitati precum: dansuri American pop, dansuri indiene, workshop-uri despre psihologie pozitiva, wellness, sesiuni de antrenament de sanatate, excursii si multe alte activitati desfasurate in natura. Selectia de activitati este una variata, menita sa dezvolte abilitatile de leadership ale participantilor. 

Prin participarea la aceasta tabara elevii vor invata cum sa-si construiasca un caracter puternic, sa inteleaga cine sunt, sa fie proactivi in loc de reactivi, sa dezvolte si sa aiba o atitudine pozitiva, sa-si descopere punctele forte si creativitatea, sa invete sa faca alegeri potrivite si sa se adapteze in orice situatie, sa recunoasca si sa depaseasca propria rezistenta la schimbare, cum sa devina un model pentru ceilalti.

La aceasta tabara participa elevi din intreaga lume, cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani.

Tabara va avea loc in doua serii, intre 7 si 17 iulie 2014, respectiv intre 21 si 31 iulie 2014, la Baisoara, un sat aflat la 50 km de Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei.

Cost: 1500 RON

Inscriere timpurie: 1200 RON, pana in 1 iunie.

Pentru intrebari si informatii suplimentare va rugam sa il contactati pe Dr. Dan Baciu, la adresa de e-mail: dan.baciu@transylvania-college.ro , sau la numarul de telefon: 0744.782.672.

 

 

Related posts

Fabrica de Clătite Tefal – Țară, țară vrem clătite!

Adina Meyers

Reciclează pentru un mediu de viață sănătos!

Adina Meyers

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Adina Meyers