Calatorii LifeStyle

Design eclectic si experiente unice la Chefs Experience

Chefs Experience este un restaurant care ofera mai mult decat preparate savuroase, unul care promite ca timpul petrecut sa fie o adevarata experienta. Cu un design ecletic cu influente industriale, Chefs te uimeste inca de la intrare prin asocierea elementelor si detaliilor folosite, si te introduce intr-o atmosfera inedita si relaxanta.

Chefs iti pune la dispozitie un meniu a la carte generos, cu preparate gustoase din bucataria internationala, gandite pentru a rasfata si cele mai pretentioase gusturi. Pentru pranz, restaurantul iti propune un concept inedit – meniuri cu tematica culinara ce se schimba saptamanal, gatite chiar de bucatari originari din tarile respective (ex. Grecia, Turcia, Mexic, Japonia).

O adevarata experienta va fi Chefs Day, ziua dedicata chefilor celebri. Miercurea sau joia, la Chefs vor face un live cooking show bucatari renumiti precum: David Contant, Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Varlan s.a.m.d. sau va veti putea delecta cu preparate servite de vedete si personalitati, prin intermediul bucatarilor lor personali.

Chefs Experience face prin stilul inedit al amenajării, ingeniozitatea meniului, savoarea si aroma preparatelor locul potrivit unde iti poti aduce familia, partenerii de afaceri si prietenii intr-o atmosfera cosmopolita, locul ideal pentru o altfel de dupa-amiaza sau seara .

Related posts

Redescopera-ti feminitatea! Noua gama Mastrelle sprijina femeile in orice etapa dificila din viata

Adina Meyers

Gama Parusan® – aliatul tău în îngrijirea părului!

Adina Meyers

Liebherr lanseaza in Romania cea mai eficienta combina frigorifica din lume

Adina Meyers