LifeStyle

Whirlpool lanseaza in Romania tehnologia StarcleanTM

Prin activarea acestei functii la finalizarea programului de gatire, cuptorul Whirlpool Al 6-lea Simt va incepe ciclul de curatare, de numai 35 de minute la o temperatura de 90° C, fara a utiliza detergenti. Astfel, consumul de energie este cu 97% mai mic comparativ cu cel necesar in cazul pirolizei (procesul de incalzire puternica a cuptorului, prin care se carbonizeaza grasimile).

Ciclul de curatare la temperatura joasa protejeaza cavitatea interioara a cuptorului, in timp ce tratamentul unic nanotehnologic din interiorul usii cuptorului mentine sticla stralucitoare timp indelungat. Testele efectuate in laboratoarele TÜV Rheinland din Italia confirma faptul ca tehnologia StarcleanTM asigura curatarea uleiului, a untului si a rosiilor de 11 ori mai eficient fata de alte programe de curatare.

„Petele rezultate in urma gatitului la cuptor au reprezentat o adevarata provocare de-a lungul timpului. Whirlpool a dezvoltat o solutie rapida de indepartare a celor mai dificile pete, care protejeaza atat cuptorul, cat si mediul inconjurator, pentru ca elimina necesitatea de a utiliza detergenti sau apa si consuma extrem de putina energie”, declara Mioara Bolozan, Director de Marketing Whirlpool Romania.

Noul cuptor Whirlpool Fusion dotat cu StarcleanTM  imbina tehnologii ecologice inovatoare cu design-ul minimalist, premiat cu iF Product Design. Pe langa aspectul estetic elegant, panoul de comanda sensibil la atingere si display-ul LCD, cuptorul Fusion ofera un spatiu generos de gatire, avand o capacitate de 73 de litri.

O alta tehnologie eco dezvoltata de Whirlpool pentru cuptoarele Fusion este functia Ready2Cook care, datorita senzorilor inteligenti Al 6-lea Simt si a sistemului puternic de convectie, elimina complet nevoia de preincalzire, economisind astfel 20% din energia consumata de un cuptor performant pentru un program complet de gatire, scurtand timpul de realizare a retetelor. De asemenea, acest model beneficiaza si de sistemul Cook3, bazat pe distribuirea eficienta a jetului de aer in cavitatea cuptorului, ce permite gatirea a pana la 3 feluri diferite de mancare in acelaşi timp,  fara ca aromele şi gusturile acestora sa se intrepatrunda.

Cuptorul Fusion dotat cu tehnologia StarcleanTM este disponibil in magazinele partenerilor Whirlpool incepand cu aceasta luna, la pretul de 3000 RON cu TVA si taxa verde. 

Related posts

Curatenie in casa: diferenta dintre curatare, igienizare si dezinfectare

Adina Meyers

Revistele Casa Mea şi Căminul vă așteaptă la BIFE-SIM

Adina Meyers

Delta Studio, lider in amenajari de interior, inaugureaza noul Showroom ultracentral din Ploiesti

Adina Meyers