De regula, pentru a obtine mai mult dinamism in baie recurgi la achizitionarea unor finisaje colorate, cum ar fi gresie, faianta, mozaic etc. Nu de putine ori, mobilierul este elementul care aduce pata de culoare necesara. O alta varianta ar fi sa asiguri baii un fundal alb (pardoseala, tavan si, eventual, pereti), pentru a putea insera cat mai multe obiecte colorate.

Cu ajutorul obiectelor policrome, un spatiu fara stralucire se poate transforma intr-unul extrem de dinamic. Ti-ar placea sa creezi o atmosfera vesela in baie? Nimic mai simplu! Cumpara cateva accesorii pentru depozitare colorate (cosuri, galetuse si alte obiecte care, in mod normal, nu sunt destinate baii), pe care agata-le pe perete cu ajutorul unor carlige in culori variate. Vor insufleti incontestabil decorul.

Textilele si produsele de ingrijire corporala pot fi in acelasi timp si obiecte de decor. Important e sa se armonizeze cu restul elementelor prezente in incapere. Intr-o baie colorata, amenajata mai putin pretentios, se vor integra foarte bine chiar si produsele de curatat. Cu alte cuvinte, nu le ascunde in dulapuri, asa cum faci de obicei, ci lasa-le la vedere. Vor completa imaginea de ansamblu.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Ce pasi trebuie sa urmezi daca vrei sa ai o casa mai vesela si mai primitoare

Adina Meyers

Revista Presei: apartament de 120 mp

Adina Meyers

Exploreaza potentialul spatiului din podului casei

Adina Meyers