Home

Nunta pe plaja: creeaza-ti propriul buchet din scoici si stele de mare

Vara e sezonul nuntilor, iar marea e una dintre temele noastre preferate. Din legendele Olimpului stim ca Afrodita, zeita iubirii si a frumusetii, s-a nascut din spuma marii si s-a maritat cu Poseidon, zeul marii. Acesta i-a daruit o scoica, simbol al dragostei dintre ei. De asemenea, in pictura lui Botticelli, Nasterea lui Venus, Afrodita sta in picioare pe cochilia imensa a unei scoici.

Daca iti doresti o nunta pe plaja sau una cu tema nautica, nu poti ignora puternica simbolistica romantica a scoicilor. Buchetele de mireasa realizate din scoici sunt foarte frumoase si la moda. Popularitatea li se trage neindoielnic si din durabilitatea pe care o au in timp.

Buchetele din scoici sunt usor de realizat, daca esti o persoana creativa si indemanatica. Vei avea nevoie totusi de un pistol de lipit.

Scoicile se lipesc pe tije de lemn sau pe fire metalice flexibile, ce pot fi rasucite, iar apoi sunt inserate intr-o sfera din spuma de mare. Spatiile se umplu cu perle, brose, funde sau orice alte decoratiuni doresti.

Daca nu vrei sa renunti de tot la buchetul traditional, poti combina scoicile cu flori naturale. Rezultatul va fi oricum minunat.

Pentru inspiratie, te lasam sa admiri buchetele din galeria foto, iar pentru solutii tehnice de realizare poti urmari clipul de mai jos. 

Related posts

Care sunt acei adezivi de inalta calitate folositi pentru lipirea lemnului?

Adina Meyers

Soluții eficiente pentru reparații rapide

Adina Meyers

Design Days Dubai: the world’s most diverse design fair of its kind

Adina Meyers