Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

Ce poți învăța la un atelier de decorațiuni interioare

Dacă dorești să participi la un atelier practic de decorațiuni interioare află că activitatea de la curs va fi supravegheată direct de un designer de interior sau de un arhitect.

Sunt niște cursuri relaxante și pline de creativitate, unde înveți să realizezi decorațiuni interioare, să readuci la viață obiecte vechi și lipsite de valoare estetică. Nimic nu se aruncă, pentru că toate pot fi transformate.

Prin tehnici diferite și pe materiale diferite, cursanții pot să deprindă arta meșteșugului. De obicei atelierul este structurat în 3 ședințe a câte 2 ore.

  • Exercițiu de creativitate 1: tehnica decoupage pentru lemn, ceramică, metal – cum să scoatem din anonimat un obiect simplu. Cursanții sunt invitați să vină cu obiecte decorative, vechi sau noi, pe care le vor transforma: tăvițe din lemn, ceramică, metal, ghivece, cutii, tocătoare, rame foto etc.
  • Exercițiu de creativitate 2: obiecte textile – curanții sunt invitați să vină cu obiecte textile pentru casă, pe care le vom decora: fețe de perne (de preferat), abajur lampă, fețe de masa etc.
  • Exercițiu de creativitate 3: obiecte textile sau/ și materiale dure – tehnica stencils. Cursantii sunt invitati să vină cu obiectele ce vor servi exercițiului.

În cadrul cursului, participanților li se vor pune la dispoziție materialele de lucru, iar cursanții sunt rugați să aducă obiectele de remodelat, și de asemenea, orice materiale pe care le consideră a fi folositoare în exercițiile de creativitate (pasmanterie, materiale, hârtie etc).

Related posts

Panasonic a proiectat un robot care se transforma din pat în fotoliu rulant

Adina Meyers

Stilul vintage este mereu la modă

Adina Meyers

Liviu Balint de la Masterchef este brand ambasadorul Podravka Romania

Adina Meyers