Te-ai plictisit de felul în care arată locuința ta? Ai vrea să faci unele schimbări, dar nu știi exact spre ce să te orientezi? Ce ar fi atunci să schimbi paleta coloristică? Așa cum se știe, culorile „vorbescˮ despre noi și ne influențează starea de spirit. Așadar, poți începe reamenajarea de la ele.

În acest articol, îți propunem varianta nuanțelor de piersică. Acestea au la bază portocaliul, o culoare ce semnifică, printre altele, energie și căldură. Prin urmare, folosirea lor este potrivită în cazul oricărei camere din locuința ta.

Sunt nuanțe calde, prietenoase, ce se asortează ușor în orice context. De aceea, dacă preferi stilul ceva mai clasic le poți combina cu tonuri naturale – cărămiziu, cafeniu, maro, ocru, bej – sau cu alb. De exemplu, poți opta pentru o mobilă din lemn natural pe care să o așezi într-o încăpere ai cărei pereți sunt zugrăviți în nuanțe de piersică.

În cazul, în care vrei ceva mai îndrăzneț, poți opta pentru asocierea unor culori precum movul, turcoazul, albastrul sau verdele cu nuanțele de piersică. Câteva accente coloristice nu vor face altceva decât să pună în evidență elementele „piersicăˮ.

Poți folosi nuanța în blocuri de culoare pline de personalitate – o canapea, covorul din living – sau poți opta pentru câteva accente – un taburet, o ghirlandă de lumini sau un poster. Pentru dormitor caută așternuturi vesele, care te vor duce cu gândul la o vacanță la țară, la o livadă înmiresmată de piersici. De asemenea, poți achiziționa diverse accesorii pentru bucătăria ta în nuanțe de piersică. Astfel, te vei simți și mai aproape de natură.

Prin urmare, alegerea acestor nuanțe are doar avantaje, atât pentru tine, cât și pentru locuința ta.

În galeria foto vei găsi imagini pentru mai multă inspirație în nuanțe de piersică.

Sursă foto: http://www.bonami.ro  

 

 

 

 

 

 

Related posts

Decoratiuni artistice pentru interioare

Adina Meyers

Despre cum sa iti amenajezi o biblioteca de vis, chiar la tine acasa

Adina Meyers

Alegerea combinei frigorifice – 8 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a lua decizia potrivita pentru casa ta

Adina Meyers