Vrei să imprimi un aer aparte locuinței tale? Îți place să fii înconjurat de prieteni, să organizezi multe petreceri în locuința ta? Atunci ai nevoie să amenajezi un bar. Astfel, vei putea să fii o gazdă bună, dar și să îți pui în evidență talentul de a prepara și a servi diverse băuturi și preparate culinare.

În general, barul este amplasat în living. Multă lume apelează la această variantă deoarece sufrageria este, în general, camera cea mai spațioasă dintr-o locuință. În cazul în care amenajarea casei îți permite poți delimita locul destinat barului și între bucătăria deschisă și living sau pe o terasă închisă. Indiferent de varianta pe care o vei alege este important să ai grijă să nu creezi senzația de spațiu încărcat.

Pentru un bar ai nevoie obligatoriu de o tejghea, de scaune înalte, de un spațiu pentru depozitarea sticlelor, de pahare și de accesorii pentru prepararea diferitelor băuturi. Mai poți adăuga și un minifrigider; acest lucru te va ajuta să nu pierzi timp pentru a merge în bucătărie.

Modelul de bar pentru care vei opta trebuie să se potrivească, desigur, cu întreg stilul decorativ pentru care ai optat pentru casa ta. Dacă dorești ca barul să fie punctul central al camerei în care îl vei amplasa poți folosi niște accente de culoare (de exemplu, nuanțele în care sunt zugrăviți pereții din jurul său) sau de lumină.

În galeria foto vei găsi mai multe modele de baruri care să te inspire.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

Related posts

Inceputuri imaculate cu Arctic

Adina Meyers

Motivele tradiţionale, „vedete” în amenajările actuale

Adina Meyers

Când decorul tonic întâlneşte funcţionalitatea

Adina Meyers