LifeStyle

Nuante de albastru si roz in noua colectie Floria, pentru sarbatoritii de Sf. Alexandru

Noua colectie de buchete de flori creata de designerii Floria.ro pentru sarbatoarea Sfantului Alexandru este un manifest pentru vara, cu o cromatica bogata si flori precum irisi, hortensii, frezii sau lisianthus.

Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia si Alexandru si toti cei care sarbatoresc onomastica pe 30 august, de Sf. Alexandru, vor fi fermecati de paleta intensa de culori pline de prospetime si delicatete. Numele Alexandru are origini grecesti, provine din derivatul Alexandros, inspira putere si semnifica apararea, protejarea celor din jur.

In acord cu aceasta semnificatie, doamnele si domnisoarele care poarta acest nume au personalitati puternice, sunt ambitioase, independente, inteligente, dar si grijulii si atente cu cei din jur.

In colectia Floria predomina nuantele de albastru, culoarea intelepciunii, a independentei si a linistii, precum si tonuri pastelate de roz, o culoare care vorbeste despre afectiune, despre dragostea fata de cei din jur.

Colectia cuprinde buchete in care hortensia, irisul si freziile sunt personaje principale, acestea fiind florile care aduc vivacitate sfarsitului de vara. Hortensiile asigura volum buchetelor, iar paleta lor bogata de nuante variaza de la pasteluri, la tonuri puternice, contrastante. Hortensia va pune astfel in valoare cromatica florilor cu care se asorteaza: orhidee, miniroze, trandafiri sau levantica.

Pe de alta parte irisul, o alta floare cu gratie, aduce in buchete vivacitatea primaverii si le transforma in adevarate explozii de culoare si energie. Combinat cu lisianthus, frezii, trandafiri sau orhidee, irisul aduce personalitate in buchete, arata determinare si putere, iar la apropiere, delicatete si atentie la detaliu.

Intreaga colectie pentru cei care sarbatoresc ziua numelui de Sf. Alexandru poate fi vizualizata pe https://floria.ro/flori-sfantul-alexandru/.

Related posts

The Club meets … Ballet

Adina Meyers

3 sfaturi de la specialiști pentru alegerea unei saltele, dacă aveți dureri de spate

Adina Meyers

Thomsit sustine promovarea specialistilor in pardoseli

Adina Meyers