LifeStyle

Chicco innoieste garderoba copiilor cu noua colectie toamna-iarna 2015/2016

Brandul italian Chicco lanseaza in Romania colectia de haine si incaltaminte pentru toamna-iarna 2015/2016, venind cu numeroase propuneri, de la stilul clasic pana la cel modern si creativ. Hainutele si incaltamintea au fost inspirate din ultimele trenduri din lumea adultilor, copiii devenind astfel miniaturi colorate ale parintilor. Toate piesele vestimentare poarta distinctia calitatii si totodata a comoditatii pe care parintii o doresc pentru garderoba copiilor.

Colectia de haine pentrutoamna-iarnaChicco are ca punct de plecare voiosia bebelusilor cu varste incepand de la 0 luni, pana la energia copiilor de 8 ani. Hainele sunt distractive si colorate, cu modele si design-uri grafice amuzante care adauga un plus de veselie zilelor reci si mohorate. Colectia se bazeaza pe hainute stilizate cu elemente clasice care au fost imbogatite cu detalii deosebite (cum ar fi broderiile si aplicatiile), in acelasi timp pastrand principiile calitatii si sigurantei Chicco: materiale alese cu grija, din fibre naturale (bumbac, lana delicata, fleece) pentru a proteja pielea delicata a micutilor. Hainutele de iarna intrunesc toate elementele unor produse create special pentru sezonul rece. Materialele utilizate respecta tehnologia THERMORE, aceeasi folosita in cazul costumelor pentru sportivi, astfel incat temperatura corpului va fi una optima, nepermitand trecerea frigului si umezelii de bariera hainutei, lasand totodata pielea sa respire.

In privinta colectiei de incaltaminte toamna-iarna, Chicco a initiat inca de la inceputurile sale PROIECTUL FIZIOLOGIC. Ce inseamna? Piciorul are o functie fundamental in dezvoltarea functiilor motorii ale copilului. Acesta trebuie protejat si respectat, parintii avand marea responsabilitate de a folosi pentru cei mici incaltaminte confortabila, usoara si flexibila, adaptata dezvoltarii fiziologice a acestora. Incaltamintea pentru copii a fost conceputa in concordanta cu toate caracteristicile Proiectului Fiziologic Chicco, garantandu-se respectarea varstei copilului si dezvoltarea fiziologica a piciorului sau.

Astfel, Chicco a creat acoperisul special de brant, deoarece, pana in jurul varstei de 3-4 ani, talpa piciorului este plata. Pe masura ce copilul isi exerseaza mersul, el primeste stimuli corecti care favorizeaza dezvoltarea structurii musculare, care, treptat, conduce catre formarea boltei plantare. De aceea, este foarte important ca cel mic sa fie lasat sa se deplaseze pe suprafete neregulate, pentru ca talpa lui sa lucreze in mod constant.

Talpile Chicco sunt recunoscute prin intermediul zonei FLEX-ZONE, sistem patentat la nivel mondial de catre compania Artsana, detinatoarea brandului Chicco, urmarindu-se astfel ca nivelul de flexare a piciorului sa respecte dezvoltarea fiziologica a acesteia din punctul de vedere al zonei de stimulare si de respirare a degetelor picioarelor, al boltei plantare si al zonei de absorbtie a impactului (zona calcaiului).

Acesta este motivul pentru care incaltamintea Chicco este echipata cu un acoperis fiziologic de brant, care, datorita formei exclusive, incurajeaza talpa sa lucreze in mod constant si corect, intarind si musculatura. Acest brant fiziologic este unic, extrem de flexibil si usor, facilitand miscarea naturala a piciorului, ca si cum acesta nu ar fi incaltat.

Materiale sunt de calitate, atat la interio cat si la exterior (piele de capra), lasa pielea sa respire, iar incaltamintea de iarna este confectionata din TEX, un material care nu permite trecerea frigului si umezelii.

Mai multe detalii pe: http://www.chicco.ro/imbracaminte, http://www.chicco.ro/incaltaminte sau in magazinele din toata tara: http://www.chicco.ro/?page=magazine

Related posts

Alege cele mai bune soluții pentru întreținerea bucătariei

Adina Meyers

SkyKarting, noul circuit de karting

Adina Meyers

Despre ”Limbajul Florilor”, colecția de bijuterii dedicată iubirilor ascunse semnată de un împătimit al naturii, designerul de ” fine jewellery”, Aex Monroe

Adina Meyers