LifeStyle

De ce este utilă măsurarea presiunii arteriale acasă

România se află pe locul patru în Europa privind incidența bolilor de inimă, potrivit celui mai recent studiu al Societății Europene de Cardiologie. Pentru milioanele de persoane cu tensiune arterială mare, verificările sporadice la cabinetul medicului pot fi insuficiente. În aceste cazuri, specialiștii recomandă monitorizarea la domiciliu.

Urmărirea în timp a rezultatelor îl va ajuta pe medicul curant să ia decizii mai informate privind tratamentul și, de asemenea, poate reduce riscul de atac de cord.

Omron, lider mondial în producţia şi comercializarea aparaturii medicale de uz personal şi profesional, pune la dispoziția pacienților o serie de aparate de măsurat tensiunea precise și ușor de utilizat la domiciliu. Toate tensiometrele Omron sunt validate clinic și beneficiază de tehnologia Intellisense, ce asigură, prin umflarea specifică a manșetei proprie fiecărui utilizator, o măsurare corectă, rapidă și confortabilă a presiunii arteriale.

„Hipertensiunea arterială de durată creşte semnificativ riscul de apariţie al altor boli. Având în vedere rata crescută de deces cauzată de afecțiunile cardiovasculare, fiecare persoană hipertensivă sau care este supusă unui asemenea risc ar trebui să aibă în casă un tensiometru de calitate, validat clinic. Monitorizarea regulată oferă un feedback esențial despre starea de sănătate, ceea ce va ajuta medicul să ia la timp măsuri de prevenție. Tensiometrele automate Omron sunt optimizate pentru utilizarea facilă și obținerea unor rezultate corecte si precise în confortul casei”, explică Dan Chețan, manager vanzari Medco Medical Company, reprezentantul Omron Healthcare în România.

Gamele Omron M6 Comfort și M3 Comfort încorporează cea mai avansată tehnologie pentru determinarea tensiunii arteriale, cu atenționări pentru hipertensiune, puls neregulat și poziționare greșită a manșetei. Datorită tehnologiei IntelliWrap, unică pe piață, măsurarea se va face cu acuratețe chiar și când manșeta este rotită până la 360 de grade față de artera brahială. 

Tensiometrele Omron sunt disponibile în farmacii, magazine de tehnică medical, precum și în cele online, la prețuri avantajoase.

Related posts

12 destinatii pentru vacanta 2016, pe care ti le poti permite

Adina Meyers

Decorațiuni florale pentru petreceri: sugestii și trucuri – FOTO

Adina Meyers

SLING IT BACK, ladies!

Adina Meyers