Amenajari Interioare

Canafi pentru draperii, un must pentru un decor de lux

In spatele fiecarui decor de efect, sta de fapt un designer atent la cele mai mici detalii, iar perdelele şi draperiile dau amprenta finală a amenajării. Este ceva nou în acest domeniu?   O noutate ne este oferita de Anamaria Ştefan Georgescu, fondator Sophia Home Decoration. Accesoriile pentru ferestre pot face diferenta, mai ales cand alegi canafi pentru draperii de la Sophia.

“Realizati din material fin matasos, canafii sunt cu siguranta un sistem de prindere elegant pentru draperii si perdele”, ne spune Anamaria Ştefan.  Canafi pot fi prinsi in perete cu ajutorul butonilor de metal, sau pot fi legati de perdele cu un cordon colorat, care sa invioreze modelul tesaturilor.

Anamaria Ştefan Georgescu, Fondator Sophia Home Decoration

Cu o gama larga de accesorii si sisteme de prindere, magazinele Sophia din tara, dar si shopul online iti pun la dispozitie o gama variata de canafi.

Iata cateva modele pe care le poti achizitiona online:

Canafi pentru draperii cu iz oriental

Camerele ample, decorate in stil oriental, pot fi intregite cu accesorii specifice. Canafii orientali sunt completati la randul lor de insertii metalice sau de straluciri luxuriante. Colectia de canafi Murcia lansata de Sophia este o excursie in lumea rafinamentului. Cu o diversitate de culori, acestia sunt accesoriile perfecte pentru seturile de perdele si draperii simple sau cele cu patternuri geometrice.

Cele mai noi colectii de tesaturi, cum ar fi cele de la Sophia –  Montreaux, Arena sau Firenze, se imbina de minune cu acesti canafi. Poti sa ii asortezi cu nuantele contrastante din draperii. Spre exemplu, daca alegi colectia Firenze cu albastru si alb, poti opta pentru canafi albi, sau argintii.

Deasemenea, gama Arena este una foarte ofertanta. Draperiile monocrome cer un accesoriu care sa le completeze, iar canafii si pernele decorative, sunt cu siguranta elementele cheie.

„In livinguri cu aer regal, canafii lungi, matasosi si stralucitori desavarsesc tesaturile elegante de la Sophia. iar preturile pentru canafii Murcia sunt de la 186 ron/ bucata. Daca optezi de exemplu pentru un design mai tern, atunci poti sa ii dai o pata de culoare, cu un snur matasos decorat cu canafi colorati.”, adaugă Anamaria Ştefan

 

Related posts

Albul, vedeta amenajarilor actuale

Adina Meyers

Cum să îți amenajezi dormitorul pentru a te bucura de cel mai odihnitor somn

Adina Meyers

Design masculin, curat, minimalist

Adina Meyers