LifeStyle

Noul VELUX.ro – sursa de inspiratie pentru arhitecti şi dezvoltatori

Lansat la 1 septembrie 2009, noul website www.velux.ro aduce o serie de noutati foarte utile atat arhitectilor cat şi constructorilor şi dezvoltatorilor imobiliari.

Prin intermediul website-ului www.VELUX.ro, compania împartaşeşte din experienta sa de peste 65 de ani în domeniu în întreaga lume şi de 12 ani în Romania, punand astfel la dispozitia clientilor finali şi a profesioniştilor un instrument util, dinamic şi interactiv pentru proiectele de mansardare.

Noua interfata a site-ului vine cu facilitati de navigare şi utilizare înnoite, un design şi o structura îmbunatatite şi cu mesaje personalizate pentru categoriile de public tinta. Site-ul îşi îndeplineşte cu succes tripla functionalitate: de informare-prezentare a produselor, cumparaturi online şi aceea a unui ghid pentru proiectele de mansarda.

Pe plan international VELUX este un partener de încredere pentru constructori. Galeria foto existenta pe site, prezinta proiecte nationale şi internationale, (cladiri publice sau private) şi este gandita sa ofere un plus de inspiratie pentru cei care doresc sa îşi amenajeze o mansarda. Aceasta galerie ilustreaza diferitele proiecte de mansardare în care sunt implementate produsele VELUX, pornind de la proiectele de constructii noi prevazute cu mansarda, cele de renovare prin transformarea podului în mansarda, pana la proiecte de mansardare a constructiilor existente (blocuri, institutii de învatamant).

VELUX este o companie model care cultiva o atitudine responsabila fata de mediul înconjurator şi resursele sale. Compania a dedicat o sectiune speciala a noii sale pagini de internet proiectelor ecologice de arhitectura initiate de aceasta: Atika, Soltag, Model Home 2020 reprezinta conceptele unor constructii care functioneaza cu un consum scazut de energie.

www.velux.ro se individualizeaza în peisajul site-urilor de profil punand la dispozitia vizitatorilor o serie de aplicatii 3D privind modul de un instalare şi functionare a produselor, simulatoare de iluminare naturala, dar şi sfaturi şi solutii de amenajare a spatiului de la mansarda.

Magazinul online VELUX, accesibil în noua versiune a site-ului, permite vizitatorilor sa consulte gama completa de produse ale companiei, de la produse de decorare cu rol estetic la cele functionale, de control al caldurii şi al luminii. Pana la aceasta data, VELUX este proprietarul primului magazin online de rulouri şi parasolare din Romania.

Ca producator al primelor ferestre de mansarda, livrate în 1942 la o şcoala din Danemarca, VELUX a fost şi ramane cu un pas înaintea evolutiei materialelor de constructie. Aspectul îmbunatatit al ferestrelor este rezultatul aplicarii ultimelor noutati tehnologice, precum şi al perfectionarii bazate pe o lunga experienta. Produsele VELUX reprezinta solutia ideala pentru fiecare mansarda.

Vizitati www.velux.ro în perioada 1-18 septembrie 2009 şi veti primi un premiu surpriza.

Related posts

Franke – un nou showroom in Cluj Napoca

Adina Meyers

Expoziţia „Sub semnul vulturului bicefal. Cantacuzinii veacului al XVII-lea”, la Muzeul Naţional Cotroceni

Adina Meyers

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unică folosință

Adina Meyers