LifeStyle

CONCURS: Casa Mea și Cremeria te premiază!

UPDATE 12.08.2016

Castigatoarele concursului sunt Cristina Elena Urse si Sanda Cristea.

Produsele Cremeria, din ingrediente naturale, aduc pielii tale un suflu de sănătate! Înscrie-te la concurs și poți câștiga unul dintre cele două premii, a câte un balsam de corp cu portocală din gama Multi-ACTIVE BODY SOUFFLE.

Balsamurile de corp de la Cremeria acționează profund la nivelul pielii prin amestecul de unturi și uleiuri naturale care ajută la diminuarea în mod vizibil a vergeturilor și a cicatricilor. Oferă hidratare de lungă durată, iar pielea capată un aspect moale și mătăsos. Acest tratament împrospătează, întinerește și reînnoiește pielea.

Ingredientele active folosite de Cremeria au eficacitate dovedită în cadrul studiilor clinice. Acestea atestă faptul că produsele Cremeria protejează suprafața cutanată de acțiunea poluanților, cum ar fi metalele grele, gazele și radiațiile UV, dar și că au efect de lifting instant și fermitate.

REGULAMENT CONCURS
1. Dai LIKE paginii de Facebook a partenerului nostru Cremeria.
2. Dai SHARE concursului pe pagina ta de Facebook. (Atenție! Setează pe “public” postarea, pentru a putea fi văzută și de organizator.)
3. Te înscrii cu un comentariu pe site, la acest articol, sub forma:
numărul de ordine. numele întreg și linkul postării concursului pe pagina ta.
DESFĂȘURARE
Concursul începe pe 1 august 2016 și se va încheia pe 11 august 2016, la ora 23:59.
Pe 12 august 2016la ora 10, cu ajutorul random.org, se va face tragerea la sorți a câștigătorilor dintre numerele de ordine obținute la înscriere.
Câștigătorii vor fi anunțati imediat după validare (verificarea like-ului la paginia Cremeria și a share-ului concursului pe pagina proprie) pe pagina de Facebook casamea.ro, pe adresa de email cu care s-au înscris în concurs și printr-un update la articolul de concurs. Organizatorul va lua legătura cu câștigătoarea pentru detaliile legate de intrarea în posesie a premiului.
NB: În cazul în care câștigătoarea premiului nu răspunde în 24 de ore, se va efectua o nouă extragere.

Despre CREMERIA:

Povestea produselor Cremeria a început în România, unde farmacista Daniela Mincu, împreună cu o echipă de experți, au vrut să creeze o gamă de cosmetice din ingrediente biocompatibile cu pielea. Ambiția lor a fost de a elimina ingredientele sintetice și substanțele toxice, precum și bazele premade. Așa au apărut produsele Cremeria, create din ingrediente naturale, cu studii clinice de eficacitate și non-toxice. Produsele pot fi achiziționate din farmaciile Tei și online pe www.cremeria.ro.

Daniela Mincu este de profesie farmacist, iar activitatea sa în domeniul fabricării produselor cosmetice naturale a început în incinta unei farmacii.A început prin a crea produse pentru îngrijirea pielii uscate, care să acopere nevoile pielii ei. Apoi, și-a dorit să meargă mai departe și să vină în ajutorul tuturor femeilor care aleg un stil de viață sănătos, precum și îngrijirea naturală. După o perioadă în care a testat mai multe rețete de bază, a apelat la un specialist în industria cosmetica, împreună cu care a dezvoltat rețetele pentru Cremeria.

Related posts

Ce alimente sunt (o)mega-esențiale organismului tău în sezonul rece?

Adina Meyers

DIY: Perna cu orez pentru calmarea sinusurilor inflamate

Adina Meyers

Grădini verzi pe tot parcursul anului: realitate sau amăgire?

Adina Meyers