LifeStyle

Noul sediu OBI in Bucuresti

Recent a fost semnat si contractul, valabil pentru urmatorii 6 ani, care va intra in vigoare in 2012. Noul spatiu de birouri are o suprafata de aproximativ 1200 m2, ceea ce inseamna 450 m2 in plus fata de suprafata spatiului actual, si este menit sa satisfaca nevoile companiei tinand cont de strategia pe termen lung a OBI Romania: expansiunea si investitiile pentru deschiderea noilor magazine, marketing si publicitate, precum si pentru comunicarea mai ampla si mai buna cu clientii companiei.

“Consideram ca locatia de la Cubic Center este o solutie buna pentru noi avand in vedere si faptul ca intreaga infrastructura a drumurilor din zona a fost imbunatatita, ceea ce va usura accesul atat al angajatilor cat si al colaboratorilor nostri”, declara Romano Quinzi, directorul general al OBI Romania.

Pentru a putea  sa le ofere angajatilor sai o atmosfera de lucru mai confortabila si mai placuta, OBI Romania e pe cale sa inceapa licitatia ce tine de amenajarea propriu-zisa a birourilor. In cadrul noului sediu, angajatii companiei vor avea la dispozitie si aproximativ 40 de locuri de parcare.

Mutarea propriu-zisa va avea loc in prima parte a anului 2012.

Related posts

Stilul japonez, design aproape de natură – FOTO

Adina Meyers

De Sf. Mihail si Gavril, petrece cu sushi, vin si contorsionism in aer!

Adina Meyers

Fascinanta bucatarie banateana

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe