LifeStyle

S-a lansat lanterna indestructibila VARTA

Departe de a fi o simpla lanterna, lanterna indestructibila VARTA rezista in conditii in care alte lanterne cedeaza. Datorita designului de produs extrem de robust, lanterna indestructibila VARTA  supravietuieste chiar si la o cadere de la inaltimea de 9 metri si poate rezista la o greutate maxima de 8 tone.

Lanterna indestructibila VARTA este un gadget robust pe care orice barbat si-l doreste, fie pentru munca, timp liber sau activitati casnice. Chiar si in jurul casei pot aparea provocari pentru o lanterna, de la copiii care demonteaza orice si pana la urcatul in pod pe intuneric. Lanterna indestructibila VARTA rezista insa in orice situatie.

Materialul din care este confectionata – aluminiu pentru avioane, special calit, pentru durabilitate maxima – garanteaza faptul ca lanterna absoarbe chiar si cele mai puternice socuri si lovituri. De asemenea, lanterna este protejata la jet de apa.

Gama de lanterne indestructibile VARTA cuprinde cuprinde sase produse diferite, disponibile in 3 versiuni, pentru baterii de tip AA, AAA si C. Lanternele indestructibile model 3AAA si 3C au doua niveluri de luminozitate, unul fiind corespunzator modului de economisire a energiei.

Caracteristici tehnice (difera in functie de model):
Luminozitate: pana la 140 lm
Durata de viata a bateriei: pana la 85 ore
Distanta de iluminare: pana la 350 de metri

Lanterna indestructibila VARTA a fost lansata marti seara in cadrul unui eveniment in care 3 dintre cei mai puternici sportivi din Romania au incercat din rasputeri sa o distruga. Testata de catre Ion Oncescu, Radu Valahu si Daniel Instalatorul in cele mai dure si neasteptate probe, indoita cu clestii, trecuta prin foc, tinuta intr-un bloc de gheata si lovita cu bata de baseball, lanterna VARTA a ramas intacta si a dovedit astfel ca isi merita pe deplin numele: INDESTRUCTIBILA.

Lanterna indestructibila VARTA este disponibila pentru vanzare in magazine online specializate, cu preturi cuprinse intre 55 si 180 de lei.

Related posts

Saleuri cu cascaval, gustarile copilariei tale

Adina Meyers

Cesarom invita copiii sa deseneze pe placi de faianta, in Parcul Herastrau

Adina Meyers

Elis Pavaje: Afaceri in crestere in 2011

Adina Meyers