LifeStyle

2344 de participanti la a 4-a editie a Crosului Petrom

Pentru fiecare alergator la cros Petrom va finanta amenajarea unui metru de pista pentru biciclete.

Duminica, 27 septembrie a avut loc cea de-a patra ediţie a Crosului Petrom. Anul acesta, 2344 de persoane au alergat pe distanta de 3,7 km si au promovat, astfel, un stil de viata sanatos. Ca si anul trecut, compania continua angajamentul de a finanta amenajarea unui metru de pista de biciclete pentru fiecare alergator la Cros. Pista va fi realizata de catre Primaria Generala a Municipiului București si finantata de Petrom, in baza Protocolului de colaborare incheiat intre cele doua parti.

Cei 2344 de participanți de anul acesta au luat startul din Piața Charles de Gaulle, la ora 11:00, în prezența unor personalități sportive, printre care s-au numărat și Mariana Bitang, Octavian Belu, Elisabeta Lipa, Monica Rosu, Rica Raducanu si Andreea Raducanu.

Dupa o cursa de 3,7 km, cei care s-au clasat pe primele trei locuri la categoriile de seniori si veterani au fost premiati cu 4.800 de litri de combustibil, astfel: locul I – 300 de litri, locul II – 200 de litri, locul III – 100 de litri. Juniorii au fost premiati cu dvd playere portabile, Ipod-uri Shuffle si rame foto digitale. La final, toti alergatorii au participat la o tombola unde au fost oferite 100 de premii constand in biciclete, corturi, saci de dormit, genti de picnic si gratare portabile. Evenimentul s-a incheiat cu un concert sustinut de trupa Voltaj.

Ne dorim ca acest cros sa devina o traditie pentru Petrom si pentru Bucuresti. De asemenea, incercam sa sprijinim autoritatile in demersul lor de a ajuta capitala sa devina un loc mai curat. Incepand cu aceasta editie, parteneriatul nostru cu autoritatile locale are ca rezultat o pista pentru biciclisti in Parcul Herastru si promisiunea ca anul viitor acest demers va continua pentru toata capitala” a declarat Mona Nicolici, CSR Manager Petrom.  

Multumesc companiei Petrom pentru sprijinul pe care ni-l acorda pentru imbunatatirea calitatii vietii in Bucuresti. Demersul este laudabil, iar eu in calitate de Primar General pot sa le promit ca usa mea le va fi tot timpul deschisa, pentru astfel de proiecte. Pista de biciclete din Herastrau face parte dintr-un master plan pe care il implementam impreuna cu reprezentantii societatii civile.” a declarat Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu.

Crosul Petrom a fost organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, Directiei de Invatamant din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Directiei pentru Sport a Municipiului

In urma Crosului de anul trecut, Petrom a amenajat o pista de biciclete de 1.700 de metri liniari in Parcul Herastrau, pe aleea principala care face legatura intre Arcul de Triumf si Bulevardul Aviatorilor. 


Related posts

tIMOn: Case din structura metalica in forma de navete spatiale si vila pasiva cu consum de energie redus cu pana la 90%

Adina Meyers

Noul Persil 360° Complete Clean, soluția completă pentru rezultate perfecte*

Adina Meyers

S-a deschis Gloria Jean’s Coffees Old Town

Adina Meyers