Pavarea aleilor de acces, a teraselor, a locului de parcare si a diferitelor platforme de pe proprietate este un aspect foarte important pentru functionalitatea unei curti.

In zilele noastre nu putem nici macar sa ne imaginam traiul la casa fara pavaj, pentru ca acesta ne asigura confort, protejeaza gazonul si totodata confera un plus de valoare estetica amenajarii peisagistice. Chiar daca pe piata gasim zeci de tipuri de pavaj, acesta nu trebuie ales si montat la voia intamplarii, ci in functie de mai multe aspecte.

Indiferent de materialul din care este facut, pavajul a devenit o necesitate pentru orice curte. Inainte de a opta pentru un anumit tip, este bine sa stiti cateva aspecte importante, care tin de caracteristicile tehnice, de rezistenta si de estetica. Indiferent de tip, pavajul este practic, in sensul ca are un cost redus de intretinere (se curata doar cu apa si cu o perie) si se monteaza relativ usor si repede.

Mai multe informatii gasiti in revista Casa Mea, din martie 2016.

Related posts

3 lucruri esentiale pe care sa le urmaresti atunci cand vrei un credit

Adina Meyers

Top 5 sisteme ecologice de incalzire

Adina Meyers

Cum sa economisesti energie si sa protejezi mediul inconjurator, folosind panourile solare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe