LifeStyle

Ajutoare multifunctionale pentru Pasti

Fie ca vrei sa pregatesti orez, carne, legume sau un desert special, Multicooker 8 in1 de la Tefal iti ofera precizie remarcabila, printr-o simpla apasare de buton. Selectezi unul dintre cele 8 programe pre-setate si aparatul iti asigura un gatit perfect, cu efort minim.

Multicooker 8 in1 stie exact care este timpul optim pentru pregatirea fiecarui aliment si se opreste singur. Bolul are o capacitate de 5L, suficient pentru a prepara portii pentru toti musafirii.

Ar mai trebui sa stii ceva: cand tu nu esti acasa, Multicooker 8 in1 gateste masa! Asta numai daca utilizezi functia pentru pornire intarziata, astfel incat mancarea sa fie gata exact atunci cand doresti, fara sa stai langa aparat.

Tot pentru un control precis asupra alimentelor si rezultate perfecte in bucatarie, poti opta pentru tigaile Control Ceramic de la Tefal, cu primul indicator de temperatura din lume Thermo-Spot pe invelis ceramic. Prepari legume, carne crocanta si sosuri deosebit de gustoase!

Pretul recomandat pentru Multicooker 8 in1 este 379 lei, si de 79 lei pentru tigaia Ceramic Control, de 26 cm.

Related posts

Zanussi Easy Water

Adina Meyers

Colectia Nexo de la Roca – design remarcabil la un pret accesibil

Adina Meyers

Gluma Ruseasca, Dragos Ghitulete

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe