LifeStyle Retete

Un preparat cald pentru zilele reci de toamna: supa de fasole si chorizo

Vremea urata si temperaturile scazute sunt parca mai usor de indurat atunci cand te rasfeti cu o gustare aburinda, ale carei arome iti gadila papilele gustative de cum ai intrat in casa. Asa ca iti propunem sa te bucuri din plin de frumusetile specifice acestei perioade: de legumele de sezon delicioase, de covorul de frunze ruginiu care ti se asterne la picioare si, bineinteles, de mancarurile savuroase si sanatoase, pe care nu le poti refuza. Supa de chorizo si fasole este ideala pentru a-i astepta pe cei dragi atunci cand revin seara acasa, zgribuliti de frig.

Reteta Supa de fasole si chorizo

Timp de preparare: 10 minute

Timp de gatire: 20 minute

Cantitate: 4 portii

Ingrediente:

2 carnaciori chorizo taiati cuburi

1 ardei rosu, taiat felii

1 morcov, feliat subtire

500ml supa de legume

170g baby spinach

400g fasole din conserva

200g Koliba calup razuit

100g unt premium Koliba

Mod de preparare

Se pun la foc mediu, intr-o oala adanca, chorizo, ardeiul rosu, morcovii si untul premium Koliba pana cand carnaciorii devin maronii. Se adauga apoi supa de pui si se lasa sa dea in clocot, dupa care se reduce focul si se lasa pe foc alte 10 minute, pana cand legumele se inmoaie. Se adauga la final baby spinach si fasolea si se lasa pe foc pentru inca 5 minute. Dupa ce se raceste, supa se pune in boluri si se serveste pofticiosilor, nu inainte de a presara deasupra Koliba calup razuit.

 

 

 

 

Related posts

Doua proiecte de ambrotipie „Qoheleth’s true vanity” si „Plante urbane” de Stefan Dinu, in premiera la Readers Café

Adina Meyers

Performanta x 2: PERSIL sustine echipa de handbal feminin a Romaniei

Adina Meyers

Bienala Naţională de Artă „Camil Ressu”: opere unice de pictură, sculptură și grafică – FOTO

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe