Case de vacanta

Noua casa a lui Bruce Willis: o superba vila in stil colonial

Actorul american Bruce Willis si sotia sa Emma Heming au cumparat recent o locuinta de lux in apropierea orasului New York, potrivit site-ului zillow.com.

Vila, asezata pe unul dintre dealurile orasului Bedford, are 743 de metri patrati, este inconjurata de un teren de 57.000 de metri patrati si a costat 9 milioane de dolari.

Camerele sunt deosebit de elegante si foarte spatioase, cu tavane inalte si ferestre largi. Desi este o resedinta de tara, casa are dotari moderne ultra-performante: sisteme video, de sunet, lumini si securitate de ultima generatie.

Locuinta are cinci dormitoare, sase bai, o piscina cu o cabana incalzita si un teren de tenis. Mandria casei este insa pivnita cu climat controlat in care se afla 1500 de sticle de vin.

Cand Willis era casatorit cu Demi Moore, mergea frecvent in Idaho, unde avea o casa de vacanta stil ranch, in valoare de 15 milioane de dolari. In noua sa viata, cu o noua sotie si doi copii mici, Willis isi petrecere timpul mai mult pe Coasta de Est.

Inainte de a se muta la Bedford, Willis si Heming locuiau intr-o superba hacienda spaniola, in Beverly Hills, pe care o puteti admira in galeria foto, alaturi de fotografiile cu noua resedinta a cuplului.

Related posts

Acasa la familia Turcu-Brancu

Bianca Ion

Cum amenajezi casa de vacanță

Adina Meyers

Acasa la Stela Popescu

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe