Case de vacanta

Noua casa a lui Bruce Willis: o superba vila in stil colonial

Actorul american Bruce Willis si sotia sa Emma Heming au cumparat recent o locuinta de lux in apropierea orasului New York, potrivit site-ului zillow.com.

Vila, asezata pe unul dintre dealurile orasului Bedford, are 743 de metri patrati, este inconjurata de un teren de 57.000 de metri patrati si a costat 9 milioane de dolari.

Camerele sunt deosebit de elegante si foarte spatioase, cu tavane inalte si ferestre largi. Desi este o resedinta de tara, casa are dotari moderne ultra-performante: sisteme video, de sunet, lumini si securitate de ultima generatie.

Locuinta are cinci dormitoare, sase bai, o piscina cu o cabana incalzita si un teren de tenis. Mandria casei este insa pivnita cu climat controlat in care se afla 1500 de sticle de vin.

Cand Willis era casatorit cu Demi Moore, mergea frecvent in Idaho, unde avea o casa de vacanta stil ranch, in valoare de 15 milioane de dolari. In noua sa viata, cu o noua sotie si doi copii mici, Willis isi petrecere timpul mai mult pe Coasta de Est.

Inainte de a se muta la Bedford, Willis si Heming locuiau intr-o superba hacienda spaniola, in Beverly Hills, pe care o puteti admira in galeria foto, alaturi de fotografiile cu noua resedinta a cuplului.

Related posts

Sfarsitul unei ere pentru conacul lui Hugh Hefner

Adina Meyers

In cadrul celei de-a saptea editii Black Friday la PIATRAONLINE, punem pe piata timp de 2 zile peste 70 de produse ce insumeaza peste 20.000 mp de piatra naturala in stoc, special pregatita pentru aceasta campanie.

Adina Meyers

Sylvia si Andrei de la Alb Negru locuiesc pe un domeniu regal

Adina Meyers