Amenajari apartamente Amenajari case Amenajari Interioare Case de vacanta LifeStyle

Petrecem o cantitate semnificativă de timp în pat, așa că este perfect logic ca dormitoarele noastre să fie cât mai confortabile. Jaluzelele dormitorului sunt cheia pentru a face exact acest lucru

JALUZELE DE DORMITOR

Petrecem o cantitate semnificativă de timp în pat, așa că este perfect logic ca dormitoarele noastre să fie cât mai confortabile și relaxante posibil.  

De ce să alegi obloane pentru dormitorul tău?

 

Fie că vă place să vă treziți cu răsăritul soarelui sau să vă relaxați și să închideți lumea, obloanele dormitorului sunt o necesitate. Concepute cu somnul perfect în noapte, obloanele dormitorului vă oferă intimitate completă, întuneric și izolare fonică.

 

La urma urmei, când vine vorba de somn, fiecare dintre noi avem păreri diferite despre cum să garantăm o noapte bună. Acesta este motivul pentru care obloanele din dormitor sunt atât de grozave. Versatilitatea lor le conferă diferite atmosfere atunci când se lasă seara. Permițându-ne fiecăruia să ne lăsăm în mediul nostru ideal de dormit.

Ce stil de jaluzele este cel mai potrivit pentru dormitoare?

 

Dacă sunteți tipul de persoană care are nevoie de întuneric complet pentru un somn bun, atunci obloanele din lemn masiv sunt demne de luat în considerare. Natura lor solidă înseamnă că, atunci când sunt închise, se creează un efect aproape de black-out. Perfect pentru acele relaxări de dimineață pe care le dorim cu toții atât de mult.

Alternativ, obloanele cu înălțime completă oferă un pic mai multă variație a controlului luminii decât omologii lor solizi. Sunteți aproape de oprirea luminii prin înclinarea lamelelelor într-un unghi care vi se potrivește.

Cu o varietate de stiluri din care să alegeți, obloanele oferă un control suprem asupra iluminării și intimității unui spațiu de dormitor.

Jaluzele de Plantație

Jaluzelele de plantație sunt realizate pe măsura jaluzelelor din lemn care stau în propriul cadru, găurite la pervazul ferestrei sau la rama ușii.

 

Jaluzelele de plantație au în mod obișnuit lamele reglabile. Uneori denumite ca lamele. Acestea pot fi înclinate de la complet închis la complet deschis. Dar și înclinate oriunde între ele, permițându-vă să controlați lumina, intimitatea și fluxul de aer prin cameră. De asemenea, vin într-o formă solidă (fără lamele) asemănătoare obloanelor pe care le vedeți pe ferestrele proprietăților de epocă. Diferența constă în faptul că obloanele de plantație se potrivesc oricărui stil de epocă pentru casă și decor interior.

Obloanele de plantație au o serie de avantaje în funcție de stilul pe care îl alegeți. Vă oferă o lumină flexibilă și un control al confidențialității combinat: reglați pur și simplu cu apăsarea unei lamele. Toate obloanele de plantație sunt adaptate la fiecare fereastră, blocând curenții de aer când sunt complet închise, oferind camerei dvs. o izolație suplimentară și acționând ca o barieră naturală împotriva zgomotului.

De asemenea, îmbunătățesc dramatic aspectul interior și exterior al locuințelor. Aspectul lor inteligent oferă primele impresii impecabile, crescând valoarea proprietății dvs. Jaluzelele de plantație sunt cele mai ușoare dintre toate pansamentele pentru ferestre care trebuie păstrate curate. Nu este nevoie de curățare chimică la fel ca în cazul perdelelor sau al jaluzelelor, o simplă ștergere cu pămătuf va menține obloanele curate.

Jaluzele pe niveluri 

 

Adăugarea perfectă la ferestrele și camerele înalte care necesită diferite niveluri de lumină și intimitate, obloanele pe niveluri s-au dovedit a fi unul dintre cele mai versatile stiluri de obloane de pe piață.

Jaluzelele etajate (sau suspendate dublu) sunt obloane de plantație cu lamele care oferă acoperire completă a ferestrelor la fel ca în cazul unui oblon pe toată înălțimea, dar cu un plus suplimentar.

 

Panourile superioare și inferioare ale unui oblon pe nivele sunt separate fizic, ceea ce înseamnă că secțiunile superioare și inferioare pot fi deschise sau închise independent una de cealaltă.

Acest lucru are ca rezultat un oblon incredibil de versatil, care poate oferi o cameră atât plină de intimitate, cât și de o abundență de lumină naturală mai mult decât o pot face alte obloane. În timp ce toate obloanele de plantație sunt proiectate având în vedere atât confidențialitatea, cât și controlul luminii, obloanele pe niveluri fac un pas mai departe și sunt o alegere populară pentru o serie de camere și tipuri de ferestre diferite.

Cu întreaga fereastră acoperită de sus în jos, aveți opțiunea de a păstra toate panourile și lamelele complet închise pentru întuneric și intimitate totală. Alternativ, deschideți panourile superioare, menținând în același timp porțiunile inferioare închise și, voila, aveți intimitate în partea de jos și lumină naturală se inundă în cameră fără obstacole prin partea superioară a ferestrei.

 

Cu lamele panoului superior sau inferior deschise și cu celelalte închise, puteți crea o strălucire ambientală minunată și relaxantă. Jaluzelele de plantație pe niveluri arată cel mai bine pe ferestrele înalte, unde este necesar să separați panourile în două porțiuni din motive de structură. Sunt potrivite în mod ideal pentru ferestrele din două părți. În acest punct de divizare, obloanele dvs. pe niveluri sunt, de asemenea, de obicei împărțite.

 

Consultantul dvs. va putea să vă sfătuiască cu privire la ceea ce va arăta cel mai bine pentru ferestrele și casa dvs.

 

Obloane din lemn masiv 

Indiferent dacă întunecă spațiul unei camere, păstrează frigul sau fac o declarație cu adevărat de stil în interior, obloanele din lemn masiv nu dezamăgesc niciodată.

„Obloane solide pentru ferestre” este termenul dat oricărui oblon ale cărui panouri nu sunt îndoite sau în lamele. Sunt fabricate din lemn de esență tare și, ca atare, lasă să intre mult mai puțin lumină decât colegii lor mai contemporani. Sunt preferate pentru cei care doresc să păstreze un aspect tradițional victorian pentru ferestrele lor, în concordanță cu ferestrele vechi englezești, în stil Regency, care se ridică de la podea la tavan.

 

Fără șipci, obloanele din lemn masiv oferă o acoperire a ferestrelor de sus până jos, sigură, izbitoare și elegantă.

Datorită naturii lor solide, care acoperă tot, obloanele solide sunt perfecte pentru întunecarea spațiului camerei. Deși nu produc un efect complet de „blackout”, ele fac o treabă minunată în a crea dormitoare întunecate și liniștite sau de a completa interioare elegante ale camerelor de zi cu tavan înalt.

Obloanele solide arată cel mai izbitor atunci când împodobesc ferestrele caselor și apartamentelor victoriene tradiționale cu stilul distinct Regency.

Cu toate acestea, indiferent dacă proprietatea dvs. are o vechime de sute de ani sau este nouă. Obloanele interioare solide din lemn vor face un plus fabulos în casa dvs.

Prima și cea mai populară este oferta solidă ridicată. Acestea sunt cele care acoperă întreaga fereastră sau ușă. Puteți alege să aveți una sau două șine medii. Și o secțiune orizontală din lemn masiv care împarte fiecare panou, în scopuri estetice sau structurale.

 

Puteți alege, de asemenea, obloanele semi-ridicate sau combinate. Acestea includ o parte inferioară solidă și porțiunea superioară cu lamele sau jaluzele. Ideală atunci când doriți intimitate în partea de jos și un control mai precis al luminii în partea de sus.

 

Jaluzele pentru uși 

Sursă de lumină în casă

În timp ce zonele standard ale ferestrelor sunt cea mai comună sursă de lumină în casă, mulți dintre noi se bucură acum de lumina și sensul de spațiu oferit de ușile de sticlă. Cum ar fi ferestrele franceze și ușile de patio glisante. Astfel, obloanele din lemn oferă iluminare și control al temperaturii. Dar și un nivel suplimentar de confidențialitate de care nu vă veți bucura în mod obișnuit din aceste tipuri de uși.

Gamă variată

Cu o gamă de funcții de pliere și glisare disponibile, obloanele pentru uși oferă o tranziție perfectă într-o mare varietate de spații interioare ale ușilor. Pe lângă faptul că sunt fabricate din lemn de esență tare, obloanele se pot potrivi celor mai precise specificații. Chiar și spațiilor incomode, cum ar fi arcurile ușii.

 

Înâlțimea jaluzelelor

Jaluzelele cu înălțime întreagă sunt o alegere populară pentru ușile franceze. Datorită lamelelor mobile care permit controlul complet al luminii și al temperaturii. Acoperirea lor completă pe înălțime înseamnă că vă puteți lăsa ușile franceze deschise cu obloanele trase. Astfel pentru a beneficia de aer rece, umbră suplimentară și un nivel suplimentar de control. Este minunat dacă aveți copii mici sau animale de companie în care ați prefera să nu alergați si afara.

Proiectele cu panouri parțiale sunt o altă alegere preferată pentru obloanele pentru ușile în stil francez, oferind controlul luminii, în timp ce panourile din lemn masiv elimină efectul complet obturat al lamelor. Panourile din lemn sunt, de asemenea, mai ușor de curățat în spațiile ocupate de acasă, cum ar fi bucătăria (unde se vor găsi majoritatea ușilor de tip francez).

Efectul concertina al obloanelor bifold înseamnă că panourile pot fi împinse într-o parte a ușii de la terasă. Fiecare dintre ele fiind stivuite în fața celeilalte. Acest lucru, într-un stil din lemn masiv, vă oferă opțiunea unui spațiu complet deschis al ușii. Sau libertatea pentru un plus de intimitate, lumină și control al temperaturii.

 

Jaluzelele bypass funcționează și pe un sistem de urmărire. Dar în schimb glisați un panou în spatele celuilalt. Jaluzelele de ocolire sunt ideale pentru cei care au o singură ușă de terasă. Într-o zonă cu fereastră mare sau doresc o anumită acoperire în orice moment.

Jaluzele în formă personalizată 

Jaluzelele personalizate din lemn de esență tare pot fi făcute pentru a se potrivi cu tot ce vă puteți imagina. Dincolo de rame și panouri personalizate, pot avea opțiunea de balamale sau magneți. Pentru o deschidere ușoară, chiar și în cele mai incomode spații.

Related posts

Măștile medicale au început să fie produse și în țară – Coneltex din Suceava produce și vinde seturi de măști

Adina Meyers

Varietate de modele si lifestyle

Adina Meyers

Util pentru parinti

Adina Meyers