LifeStyle

Electrolux se alatura Aliantei AllSeen pentru a produce electrocasnice interconectate

Electrolux, lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic si profesional, a aderat in calitate de Partener Principal la Alianta AllSeen, cel mai amplu proiect al „Internet of Everything”. Acest parteneriat este un pas esential pentru Electrolux in vederea indeplinirii promisiunii de a folosi tehnologia si conectivitatea pentru a oferi cele mai bune rezultate in activitatile de zi cu zi ale consumatorilor sai.

Alianta AllSeen a fost fondata in decembrie 2013 si, odata cu aderarea Electrolux, a ajuns la 63 de membri. Alianta reprezinta cel mai amplu efort de a promova „Internet of Everything” in randul celor mai importanti producatori de electronice de larg consum, producatorilor de electrocasnice, furnizorilor de servicii, retailerilor, companiilor de automobile si intreprinderilor tehnologice, start-up-urilor inovatoare, dezvoltatorilor si producatorilor de seturi de chip-uri. Tot in calitate de Parteneri Principali, din Alianta AllSeen fac parte si Haier, LG, Microsoft, Panasonic, Qualcomm Connected Experiences, Inc., Sharp, Silicon Image, Technicolor si TP-Link.

„Electrolux crede cu tarie ca aceasta tehnologie, care face posibila conectarea intre consumatori, electrocasnice si dispozitive, ofera un mare potential de a dezvolta servicii si produse care sa imbunatateasca procesele de gatire si de curatare in viata de zi cu zi. De exemplu, lucram la solutii inteligente pentru gatit, bazate pe caracteristici profesionale, care sa ajute oamenii sa obtina cea mai gustoasa mancare, cu un efort minim”, a declarat Jan Brockmann, Chief Technology Officer, Electrolux. „De asemenea, suntem constienti ca pentru a transforma acest ideal in realitate este nevoie ca cei mai importanti jucatori din mai multe industrii sa lucreze impreuna, pentru a se asigura ca toate dispozitivele si sistemele se pot conecta, indiferent de brandul acestora. Alianta AllSeen a acceptat aceasta provocare si suntem mandri sa fim, in calitate de Parteneri Principali, prima companie de electrocasnice care a ales sa i se alature.”

Membrii Aliantei lucreaza pentru a transforma in realitate promisiunea „Internet of Everything” de a conecta perfect dispozitivele in camine si intreprinderi. In acest sens, colaboreaza pentru a actualiza constant softul cadru AllJoyn™, disponibil atat companiilor membre ale aliantei, cat si celorlalte companii care doresc sa faca parte din miscarea „Internet of Everything”. AllJoyn™ functioneaza ca un conector universal pentru obiecte, electrocasnice si dispozitive astfel incat sa interactioneze indiferent de brandul de care apartin si de alte particularitati comerciale dezvoltate.

Membrii Aliantei AllSeen considera ca adoptarea la nivel global a „Internet of Everything” depinde de capacitatea dispozitivelor de a descoperi si interactiona, in mod autonom, cu alte produse din apropierea lor, indiferent de producator, de proprietatile tehnologice sau de sistemele de comunicare.

„Partenerierea la nivelul intregii industrii prin utilizarea softurilor open source este solutia pentru a construi o lume cu adevarat conectata”, declara Liat Ben-Zur, Presedintele Aliantei AllSeen. „Decizia Electrolux de a ni se alatura, impreuna cu alte companii de renume, este un pas important pentru Alianta AllSeen si asteptam cu nerabdare ca produsele Electrolux care folosesc AllJoyn sa fie disponibile pentru comercializare.”

 

 

 

Related posts

Cum se fabrică o conservă de pește?

Adina Meyers

Kuma produce in Romania lavoare cu perle si pietre semipretioase ce ajung in casele europenilor

Adina Meyers

2 greșeli comune care se regăsesc în rutina de îngrijire zilnică a feței

Adina Meyers