LifeStyle

New Year`s Eve @ Jubile The Ballroom

A venit timpul sa iti faci planuri pentru locul unde iti vei petrece seara de Revelion. Mai cu seama daca vrei sa fie plina de eleganta, momente fermecatoare si… dans.

Iti propunem ca anul acesta sa alegi o petrecere de exceptie, cu muzica aleasa ce te va tine toata noaptea in miscare, intr-o atmosfera exuberanta. La acestea adaugam alte tentatii irezistibile: un decor rafinat, un meniu sofisticat si servirea „à la carte”. Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei cu chef de petrecere este New Year`s Eve la Jubile The Balroom.

Castiga* acum o invitatie pentru doua persoane si traieste si tu experienta Jubile The Ballroom! Detalii despre concurs pe pagina noastra de Facebook!

Centrul de evenimente Jubile The Ballroom propune un concept de party de top, gandit pana in cel mai mic detaliu. Meniul savuros include preparate create de maestrii bucatari special pentru aceasta ocazie. Oaspetii se vor putea delecta printre altele cu cocktail de creveti cu mango si mar serviti in foaie de orez, somon fume pe pat de castravete, rulou din jambon cu rucola si ardei gras, parfait din ficat de pui stropit cu bourbon servit cu coacaze, rulada din piept de pui in foietaj cu fructe confiate, pissalandiere cu ansoa, file de tilapa cu sos lemon butter servit cu legume, file de porc cu sos de piper verde, dar si multe alte delicatese culinare. La trecerea dintre ani, nu vor lipsi de pe masa fructele si, desigur, tortul aniversar, alaturi de sucuri naturale, cocktail-uri, vinul vechi si bun, dar si bauturile rafinate, in regim de open bar.

Programul artistic este ales cu grija, pentru toate gusturile, cu momente surpriza gandite in asa fel incat sa bucure ochii si sufletul celor prezenti, punctul culminant fiind Showul oferit de Andreea Balan si dansatoarele ei, de la care, cu siguranta, nu iti vei dezlipi ochii. Pentru cei care iubesc traditiile romanesti de An Nou, organizatorii au pregatit si un spectacol pe cinste cu cele mai dragi si vesele cantece folclorice.

Avem deja senzatia ca te-ai cam decis: la New Year`s Eve 2015 Jubile The Ballroom vei petrece o seara minunata, pretul fiind de numai 329 lei de persoana, in acest cost intrand programul artistic, bauturile in regimul de consum nelimitat, meniul variat, precum si servirea cu personal profesionist. Lista de inscriere este in mod oficial deschisa!

*Cazarea si transportul pentru castigatorii din afara Bucurestiului nu fac parte din premiu.  

 

 

 

 

 

Related posts

Targul Martisorului 25 – 28 februarie

Adina Meyers

Vrei sa faci videochat non-adult? Iata cea mai buna optiune!

Adina Meyers

Ce poţi face de Crăciun în Londra

Adina Meyers