LifeStyle

Brico Depot continua expansiunea pe piata locala

Conducerea Brico Depot este multumita de succesul inaugurarii noilor magazine si isi mentine obiectivul de a ajunge la 40-50 de unitati in viitor. Brico Depot continua procesul de transformare in lunile urmatoare, iar in prezent este in cautare de parteneriate prin care sa isi optimizeze activele.

Dupa inaugurarea cu succes a celor sase magazine pe 17 octombrie, suntem convinsi ca Brico Depot este un format adecvat pentru a fi extins in Romania. Avem o strategie dinamica, iar scopul nostru este sa mentinem lucrurile in miscare. În timp ce ne continuam avansul pe piata, suntem deschisi catre noi parteneriate. În acest moment suntem in discutii cu potentiali parteneri pentru a optimiza spatiul din magazinele existente. Formatul Brico Depot se concentreaza in special pe eficienta, astfel incat am decis ca inchirierea spatiilor libere din magazinele noastre este cea mai buna solutie pentru a le exploata potentialul la maximum", spune Patrick Papot, Deputy CEO Romania, Brico Depot.

In acord cu strategia sa de business, managementul Brico Depot ia in considerare inchirierea spatiilor ramase libere dupa transformarea magazinelor.

Brico Depot, deţinut de compania britanica Kingfisher plc, opereaza in prezent in opt puncte comerciale: trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna, si magazinele deschise la mijlocul lunii octombrie in tara, la Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea.

In magazinele Brico Depot, lucratori comerciali inalt specializati sunt prezenti in permanenta cu informatii utile si exhaustive pentru clienti. Depozitele sunt structurate intr-un format usor de parcurs, cu trei zone principale – materiale de constructii si renovari, amenajari interioare si unelte necesare pentru realizarea lucrarilor – si isi deschid usile in fiecare zi de la ora 07:00. 

Related posts

Zucchero a ridicat Sala Palatului în picioare: „Haideţi să dansăm, Ceauşescu nu mai este!”

Adina Meyers

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!

Adina Meyers

Fiskars QuikFit™ te invita la curatenia de toamna

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe