Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Natura – o adevărată sursă de inspirație pentru amenajarile interioare

Indiferent de locul in care locuim parca niciodata nu sunt suficient de multe elemente de natura langa noi. Asadar, atunci cand cauti solutii de amenajare pentru locuinta ta trebuie sa tii cont si de acest aspect.

Orice spatiu, oricat de mic, chiar si o terasa, de exemplu, poate sa te ajute sa te simti mai aproape de natura. Imprimeurile florale completeaza decorul vegetal, pe care, in lipsa unor elemente naturale bogate, il pot chiar suplini partial. Asa ca, in functie de imprejurimile locatiei pe care vreti sa o amenajati, puteti alege materiale mai mult sau mai putin incarcate, care sa redea atmosfera pe care o urmariti. Cromatica trebuie sa fie si ea una adecvata, adica vesela si optimista.

Nelipsit dintr-o astfel de amenajare este mobilierul de sedere, la care puteti apela in masura in care spatiul va permite. Pentru a pastra nota naturala, alegeti banchete si sezlonguri din lemn, carora imprimati-le un aspect si un feeling cosy, cu ajutorul pernutelor textile.

Daca marsati pe ideea de romantism, orientati-va spre mobilier din fier forjat, cu ornamente „ondulate”, iar, la capitolul textile, adaugati elemente vaporoase.

Pentru un efect agreabil apelati la flori si plante decorative in ghivece si la buchete asezate in glastre.

O alta idee interesanta pentru terasa: renuntati la placajul ceramic, foarte intalnit in astfel de spatii, si inlocuiti-l cu o pardoseala mai „calda”, asa cum este deckingul de piscina. Acesta este rezistent la intemperii si ofera acel look natural mult ravnit atunci cand vine vorba de spatii de relaxare outdoor in mijlocul orasului.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Sfaturi utile pentru amenajarea unei bai

Adina Meyers

5 pasi pentru a crea gradina de vara perfecta

Adina Meyers

Produse impotriva insectelor daunatoare si a bolilor plantelor

Adina Meyers