Amenajari Exterioare Home LifeStyle Practic

Lasă microbii și problemele la ușă cu tăvițele din oțel inoxidabil pentru dezinfectarea încălțămintei

Virusul care a afectat întreaga planetă ne obligă să facem schimbări în viețile noastre, atât la serviciu, cât și acasă și să fim mult mai atenți la lucrurile care ne-ar putea îmbolnăvi sau, dimpotrivă, ne-ar putea proteja.

Spălatul des pe mâini și distanțarea socială sunt sfaturi pe care le auzim venind din toate părțile, însă nu doar oamenii din domeniul medical se gândesc la soluții care să ne țină într-o zonă de siguranță și protecție, ci și oamenii de afaceri.

Astfel, s-a inițiat producerea unor tăvițe dezinfectante foarte utile ce se pot plasa la intrarea în magazine, farmacii, spații publice și chiar case sau apartamente, astfel încât fiecare persoană care intră sau iese să treacă prin acest filtru dezinfectant, contribuind astfel la diminuarea răspândirii virusului.

Acest produs este gândit să fie poziționat împreună cu soluție dezinfectantă la intrările din clădiri pentru a proteja extinderea și dezvoltarea virușilor atașați pe talpa încălțărilor.

Related posts

„Reteta preferata”: oua vopsite cu foi de ceapa

Adina Meyers

Taierea pomilor fructiferi

Adina Meyers

Oferte tentante de decoraţiuni ş accesorii pentru Black Friday

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe