Cel mai premiat master florist din România pe plan local și internațional, Nicu Bocancea, propune celor care se pregătesc de nunți, botezuri sau alte evenimente, în contextul restricțiilor, să adopte trendul-vedetă al sezonului în materie de decorare: natura în interior sau pe terase.

„Poți să ajungi să te simți ca într-o pădure răcoroasă într-o încăpere mică sau pe o terasă acoperită. Orice spațiu interior sau terasat poate fi transformat în copia fidelă a naturii, se poate umple de verde și de viu. Se pot folosi vase uriașe de peste 1 metru, în care se pot așeza crengi de copaci sălbatici care să arate ca o adevărată pădure, se pot crea construcții întregi din plante supradimensionate, iar punctul de interes nu mai este aranjamentul de masă, ci cel al spațiului din jurul ei”, declară Nicu Bocancea pentru mediafax.ro.

Cristina Ich, petrecere la Palatul Mogoșoaia

Petrecerea de botez a fiului Cristinei Ich care a avut loc de curând a fost organizată de Nicu Bocancea și este un exemplu de implementare a trendului în vogă de aducere a exteriorului în interior.

Am primit din partea Cristinei acordul de a face tot ceea ce mă inspiră ca decor și am pornit de la spațiul în care urma să se desfășoare evenimentul: o terasă exterioară de palat, în stil brâncovenesc. Fiind din cărămidă, am simțit din prima că are nevoie de mult verde, așa că i-am dat viață și am transformat-o într-o grădină exterioară, plină de vegetație. Am dus pe terasă 25 de copaci înalți de 3 metri, am creat multe candelabre masive din flori albe, cu instalații electrice integrate, pe care le-am suspendat din tavan cu ajutorul unor arcuri. Deși aranjamentele erau grandioase, greutatea lor nu putea fi percepută, pentru că atârnau din tavan și păreau că se mișcă ușor, ca într-un dans. Cromatica folosită de alb-verde catifea a fost foarte simplă, inspirată din spiritul regal al locației și de puritatea evenimentului”.

Cu puțină imaginație un spatiu interior poate fi transformat peste noapte într-o adevărată pajiște dintr-o grădină botanică.

Nicu Bocancea, cel mai premiat master florist din România

Nicu Bocancea este cel mai premiat master florist din România pe plan local și internațional. A câștigat trofee la competiții internaționale în Europa și Asia și este al șaptelea cel mai bun florist al Europei, în urma participării la Campionatul European de Floristică din 2016. În calitate de master florist, Nicu Bocancea va reprezenta România în 2021 la Europa Cup.

Related posts

TriLipo, o solutie revolutionara pe piata de beauty

Adina Meyers

Roca invita arhitectii sa reinventeze baile Bibliotecii Centrale Universitare

Adina Meyers

Accesorii baie pentru o mini-redecorare

Adina Meyers