LifeStyle

Pinum doors&windows lanseaza doua showroom-uri noi in Bucuresti

Compania Pinum doors & windows,  unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi si ferestre din lemn,  deschide incepand cu luna aprilie, doua noi showroom-uri in capitala.

Unul dintre noile spatii expozitionale cu o suprafata de 150 mp, va fi deschis in incinta Casa Magica Design, in Soseaua Pantelimon numarul 128, iar cel de-al doilea este situat pe Bulevardul Timisoara, numarul 17 A, vizavi de Afi Palace Cotroceni.

Locatiile strategice ale noilor showroom-uri sunt menite sa consolideze prezenta companiei in capitala, oferind clientilor accesul mai usor la punctele de comercializare ale usilor si ferestrelor Pinum.

Noile showroomuri gazduiesc cele mai reprezentative si noi produse Pinum, iar clientii pot beneficia de consultanta de specialitate si serviciile post-montaj oferite de expertii companiei.

Portofoliul de produse Pinum doors & windows inlcude peste 150 de modele cu diferite finisaje personalizate cu elemente inovative ce raspund celor mai variate cerinte de amenjare interioara.

Usile si ferestrele Pinum sunt fabricate in Romania si Italia, folosind procese tehnologice de ultima generatie pentru a obtine produse de calitate premium si sunt exportate in numeroase tari din Europa si in SUA.

Produsele Pinum sunt comercializate in showroom-urile proprii si ale partenerilor din 18 judete din Romania.

 

Related posts

Raniseptol Arsuri – Pentru o vacanță fără griji!

Adina Meyers

Romania castiga locul III in finala competitiei Internationale de arhitectura, „Isover Multi-Confort House”

Adina Meyers

Fabryo Corporation te invata sa MESTER-ESTI

Adina Meyers