Calatorii LifeStyle

Naan food&drink studio

Naan food&drink studio este un nou concept de restaurant ce a rezultat in urma dialogului intre profesionisti in arhitectura de interior si profesionisti in arta culinara despre cum poate fi imbogatita experienta clientilor imbinand armonios cele doua domenii. Incercand sa exprimam in cuvinte esenta acestui concept am descoperit termenul de  “arhitectura culinara”.

Se adreseaza tuturor simturilor, cu propuneri studiate pana in cele mai mici detalii, creaza un mediu intim in care sa poti savura in voie asocieri inspirate de preparate si bauturi, acompaniat de un personal atent, disponibil in orice moment, capabil sa ofere consultanta.

Naan este un studio de creatie culinara, ceea ce inseamna inovatie, experimentare si nu in ultimul rand un stil de viata sanatos. Toate preparatele noastre sunt realizate numai din ingrediente proaspete, naturale si gatite intr-un mod sanatos.

Meniul restaurantului reprezinta o invitatie intr-o calatorie gastronomica, care incepe de la reinterpretarea unor traditii vechi de mii de ani, cum este painea “naan” coapta in cuptorul de lut “tandoor” si continua pana la cele mai moderne tendinte cum ar fi bucataria moleculara. Vasta colectie de vinuri, alese si recomadate de fiecare data in functie de context de catre un somelier experimentat, dar si retetele originale de bauturi “home-made” bazate pe ingrediente naturale, imbogatesc experienta acestei calatorii.

Restaurantul este amplasat intr-o cladire istorica din centrul Bucurestiului si a fost amenajat intr-o viziune moderna de catre o echipa de arhitecti, dupa un concept original, folosind in special materiale naturale (lemn, piatra, metal)

Beneficiaza de doua spatii distincte (parter si crama), atmosfera este intima, discreta, prietenoasa, potrivita atat unui pranz de afaceri cat si unei cine romantice sau unei petreceri impreuna cu prietenii. Preturile sunt surprinzator de accesibile raportat la nivelul preparatelor, serviciilor si la impactul vizual al locatiei.

Related posts

Alexandra Stan, concert in Canada dedicat femeilor abuzate

Adina Meyers

Tot ce trebuie să știi despre plantarea bulbilor de begonie

Adina Meyers

6 idei care te vor ajuta să respiri un aer mai proaspăt în locuință

Adina Meyers